16.7.18

Παροξυσμός για τον Κριστιάνο...

Ronaldo's Day: Έτοιμος για ιατρικά μέσα σε... αποθέωση ο Κριστιάνο (vid)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από τις εγκαταστάσεις της Γιουβέντους για να δει από κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αυτή την ώρα περνά από τις...
ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στην ιταλική ομάδα.    



Ήδη από χθες η Ιταλία κινείται στους ρυθμούς του Πορτογάλου σταρ. Ο ίδιος έφτασε στο Τορίνο την Κυριακή και σήμερα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουβέντους, για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον ίδιο να εισπράττει 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.    



Η προσέλευση και η μανία του κόσμου να δει από κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν τέτοια που χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία για να φτάσει στο ιατρικό κέντρο ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.  



Ο ίδιος, μάλιστα, δε δίστασε να υπογράψει τις πρώτες φανέλες της νέας του ομάδας.    Η Γιουβέντους τον καλωσόρισε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter βάζοντας φωτογραφία και γράφοντας: «Κοιτάξτε ποιος έφτασε μόλις στο αεροδρόμιο. Καλώς ήρθες».  

Υπολογίζεται, μάλιστα, πως το 24ωρο μετά την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών και την αποχώρηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε τέσσερα Champions League, η Γιουβέντους πούλησε χιλιάδες φανέλες με το όνομά του.    

Την ίδια στιγμή, η αξία της ιταλικής ομάδας στο χρηματιστήριο ανέβηκε ραγδαία από τα 67 στα 82 λεπτά του ευρώ.    

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεγαλύτερη μεταγραφή της χρονιάς, με όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα να περιμένει με ανυπομονησία την επόμενη σεζόν...

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: