20.7.18

Σύλληψη τριών ατόμων για εξύβριση του Καμμένου...

Σύλληψη τριών ατόμων στην Κύπρο για «εξύβριση» του Πάνου ΚαμμένουΠαρατράγουδα σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στον Τύμβο Μακεδονίττισας, στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα...
αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Μάνας των Αγνοουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive, γύρω στις 9 το βράδυ η Αστυνομία έλαβε καταγγελία ότι τρία πρόσωπα που διαμαρτύρονταν για τη συμφωνία των Πρεσπών εξύβριζαν τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο οποίος παρευρίσκετο στην εκδήλωση.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τα τρία πρόσωπα, ηλικίας 40, 43 και 56 ετών, όλοι Έλληνες, μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εναντίον του 40χρονου διερευνάται το αδίκημα της ανησυχίας, ενώ εναντίον του 43χρονου και του 56χρονου διερευνάται το αδίκημα της δημόσιας εξύβρισης.

Οι τρεις φέρονται να εξύβριζαν τον Πάνο Καμμένο, κάτι, όμως, που οι ίδιοι δεν παραδέχθηκαν κατά την κλήτευσή τους στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με το politis.com.cy, ο κ. Καμμένος μετέβη το πρωί στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Δομετίου για να καταγγείλει ότι δέχθηκε ύβρεις από τρία πρόσωπα και κατόπιν αυτού συνελήφθησαν για πρόσκληση ανησυχίας και για δημόσια εξύβριση. 

Κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα δύο αδικήματα και αφέθηκαν ελεύθεροι, για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: