16.7.18

Η Φώφη κάνει εκκαθαρίσεις...

Το Κίνημα Αλλαγής έχει προσδεθεί για τα καλά στο «άρμα» του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσβλέποντας σε μια μετεκλογική συνεργασία. Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από τις...
τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις της Φώφης Γεννηματά τόσο εντός της Βουλής, όσο και στις συνεντεύξεις της. 

Η επιλογή  της αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στελεχών εντός του κόμματος, οι οποίες όμως «φιμώνονται» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Η Φώφη Γεννηματά, αλλοιώνοντας με τον χειρότερο τρόπο το προφίλ του κόμματος της, είναι αποφασισμένη ν’ απομακρύνει όποιον στέκεται εμπόδιο στη μετεκλογική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία. Η αρχή αναμένεται να γίνει με τον Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος επιμένει ακόμα στον σοσιαλδημοκρατικό χαρακτήρα του Κινήματος Αλλαγής. 

Η κριτική του πρώην υπουργού και δημάρχου της Πάρου για τη στρατηγική του ΚΙΝΑΛ σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, τον εκλογικό νόμο, αλλά και το σκάνδαλο Novartis αναμένεται ν’ αποτελέσουν τους λόγους της διαγραφής του.

Πώς θ’ αντιδράσει ο Γιώργος Παπανδρέου βλέποντας την κόρη του Γιώργου Γεννηματά, ο οποίος στήριξε τον Ανδρέα Παπανδρέου, ν’ αποτελεί πολιτικό βραχίονα του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον γιο αυτού που παρέπεμψε τον ηγέτη του ΠΑΣΟΚ στο ειδικό δικαστήριο; Θα πει κάτι ή θα μείνει άβουλος παρατηρητής;

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: