19.7.18

«Το Ποτάμι έπρεπε ήδη να έχει πει...

psarianos...ότι θα στηρίξει Μητσοτάκη»...

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της στροφής του Ποταμιού προς την Νέα Δημοκρατία, εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος, Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας στον...
«Θέμα 104,6».

«Θα ήθελα να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Θα ήθελα να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση του πρώτου κόμματος, αρκεί να αποδεχτεί να ενσωματώσει πέντε από τις δέκα προτάσεις μας», τόνισε ο Γρηγόρης Ψαριανός. 

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, κατήγγειλε ότι βουλευτές του κόμματος έχουν συμφωνήσει ήδη με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να πει συγκεκριμένα ονόματα. 

Κάποιο έχουν συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν δυο βουλευτές του Ποταμιού που έχουν συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ να πω ονόματα, δεν θέλω να «δώσω» κανέναν, αλλά είναι γεγονός», ανέφερε. 

Όπως είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός, «έξι είμαστε στο Ποτάμι και δυο Ευρωβουλευτές, οκτώ. Ο Δανέλλης το έχει πει ξεκάθαρα». 

«Μέχρι τις εκλογές την μάχη θα την δίνω από το Ποτάμι, δεν έχω αποχωρήσει και δεν θα αποχωρήσω, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν υπάρχει συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε. 

Νωρίτερα μιλώντας στο κανάλι Epsilon, ανέφερε ότι «τo ποτάμι έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής και επιτέθηκε στον Σταύρο Θεοδωράκη, λέγοντας ότι έχει κάνει πολλά λάθη.

«Όταν κοιτάς λίγο προς τα εδώ και λίγο προς τα εκεί... υπάρχει πρόβλημα», ανέφερε. 

«Το μεγαλύτερο λάθος σε αυτή τη διαδικασία είναι η εντύπωση που δίναμε στον κόσμο ότι πλευρίζαμε την λογική των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και ότι αφήναμε την εντύπωση ότι θα αντικαταστήσουμε τον Καμμένο. Πίστευαν θα φύγει ο Καμμένος, να έρθει.. ο ψημένος», ανέφερε...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: