5.7.18

Αποστάσεις από το Ποτάμι…

likoudisΜπορεί οι ΜΕΤΑρρυθμιστές της Αριστεράς του Σπύρου Λυκούδη να ακολούθησαν τον Σταύρο Θεοδωράκη και το Ποτάμι στην...
απόφασή τους να απεμπλακούν από το Κίνημα Αλλαγής, διευκρινίζουν όμως ότι αυτό δεν σημαίνει ταύτιση απόψεων στο εξής.

Με ανακοίνωσή τους, αλλά και σχετικό μήνυμα του Σπύρου Λυκούδη στα social media, οι ΜΕΤΑρρυθμιστές ξεκαθαρίζουν ότι διατηρούν την κοινοβουλευτική τους συνεργασία με το Ποτάμι, αλλά τις αποφάσεις για το μέλλον τους θα τις πάρουν μόνοι τους. 

Κοινώς, ο Σπύρος Λυκούδης παραμένει βουλευτής συνεργαζόμενος με το Ποτάμι, αλλά δεν δεσμεύεται ότι θα το ακολουθήσει σε όσα αποφασίσει για την πορεία του στην πολιτική σκηνή της χώρας.

«Θέλουμε να γίνει σαφές ότι παραμένουμε σταθεροί στην κοινοβουλευτική συνεργασία μας με το Ποτάμι και παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις κινήσεις του. Δεν έχουμε όμως δεσμευτεί ποτέ ότι θα μετάσχουμε οργανικά στο συνέδριο που εξήγγειλε για τον Οκτώβριο ή σε άλλες ενδεχομένως επιλογές του. 

Το πώς θα πορευτούμε θα το χαράξουμε με τις δικές μας διαδικασίες,έχοντας κατά νου πάντα τις βασικές μας στρατηγικές επιδιώξεις», σημειώνουν με νόημα, ξεκαθαρίζοντας τη στάση τους...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: