4.7.18

Βρήκαν τον «εγκέφαλο»...

Image result for κοκαΐνη κολωνακι...του κυκλώματος που προμήθευε με κοκαΐνη το Κολωνάκι...

Σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα συνελήφθη το μεσημέρι, ο καταζητούμενος ως...
«εγκέφαλος» του κυκλώματος κοκαΐνης στο Κολωνάκι.

Η σύλληψη από τους αστυνομικούς έγινε σε διαμέρισμα φίλης του, ενώ αναζητούνταν εδώ και περίπου δυο χρόνια, καθώς ήταν ο ιδιοκτήτης εστιατορίου sushi στο Κολωνάκι.

Χωρίς να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση συνελήφθη, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στις φυλακές Κορυδαλλού. Μαζί του συνελήφθη και μια γυναίκα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

«Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 2-7-2017 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα ο 54χρονος είχε κατηγορηθεί το 2016, ως μέλος δύο εγκληματικών οργανώσεων δραστηριοποιούμενων στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κοκαΐνης, κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης και M.D.M.A, κατά την εξάρθρωση των οποίων συνελήφθησαν εννέα (9) άτομα.

Επιπλέον, μαζί με τον 54χρονο συνελήφθη και μία 28χρονη υπήκοος Καζακστάν, για κατοχή από κοινού μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν για τα αυτόφωρα αδικήματα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ επιπλέον ο 54χρονος σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε σε Κατάστημα Κράτησης».

Το χρονικό της υπόθεσης

Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 27 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους παρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα και επιχειρηματίες, εκ των οποίων κάποιοι αντιμετωπίζουν ακόμη και το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης

Στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης φέρονται να είναι μπλεγμένα γνωστά ονόματα από το χώρο της σόουμπιζ. Συγκεκριμένα, ένας γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης πασίγνωστου εστιατορίου-μπαρ στο Κολωνάκι, μία ηθοποιός– sex symbol και ο γιος της που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και ένας παρουσιαστής πρωινής εκπομπής, είναι σύμφωνα με την εφημερίδα στον κύκλο των εμπλεκομένων και μάλιστα εξ’ αυτών που θα καθίσουν στο εδώλιο.

Οι διάλογοι του κυκλώματος κοκαΐνης στο Κολωνάκι – «Κρεμούλα» και «τσόκο»

Τις αγοραπωλησίες του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στο Κολωνάκι κατέγραψαν οι κοριοί της αστυνομίας. Μέσα στους διαλόγους ακούστηκαν πολλοί κωδικοί, όπως κρεμούλα για τη μεθαμφεταμίνη (MDMA, τσόκο για την κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) αλλά και άλλα, όπως φούστα-μπλούζα, λουλούδια, παπάδες, 20 ευρώ κάρτα και CD.

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: