10.7.18

Εξόργισε το ΚΚΕ η Αχτσιόγλου...

Τους τόνους ανέβασε στην Ολομέλεια της Βουλής- και απροσδόκητα μάλιστα- η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. Τα...
βέλη της υπουργού μάλιστα δεν κατευθύνθηκαν στη ΝΔ, εξέλιξη λίγο πολύ αναμενόμενη στο πλαίσιο του κομματικού ανταγωνισμού αλλά στην πλευρά του ΚΚΕ, οι βουλευτές του οποίου μάλλον αιφνιδιάστηκαν.

«Οι συνάδελφοι του ΚΚΕ είπαν πως όποιος πηγαίνει και καταγγέλλει την επιθεώρηση εργασίας δεν βρίσκει δουλεία!», είπε η κ. Αχτσιόγλου, αφήνοντας αιχμή για τη στάση του Περισσού.

«Αφήστε αυτά τα κόλπα, είναι προβοκατόρικα! Αυτό είπα εγώ;», απάντησε φανερά ενοχλημένος ο Θανάσης Παφίλης με την υπουργό όμως να μην κάνει πίσω και να επανέρχεται σε έντονο ύφος: «Αυτό κατάλαβα ότι είπατε! Όχι μόνο εσείς αλλά και ο Κατσώτης, που είπε ξεκάθαρα ότι όποιος καταγγέλλει στην επιθεώρηση εργασίας δεν βρίσκει δουλειά».

Οι φωνές από την πλευρά του ΚΚΕ συνεχίστηκαν με τον προεδρεύοντα κ. Λυκούδη να απευθύνεται προς τον κ. Παφίλη και να λέει: « Αυτές είναι εικόνες αγανακτισμένων βουλευτών; Σας παρακαλώ πολύ ! Δεν είστε χθεσινός κοινοβουλευτικός κ. Παφίλη τα ξέρετε αυτά».

Τελικά ο κ. Παφίλης πήρε το λόγο και είπε επί λέξει: «η υπουργός ή δεν ακούει τι λέμε ή ακούει κάποιους που τη συμβουλεύουν ή συνειδητά κάνει προβοκάτσια! Αυτό δεν είναι υπουργός Εργασίας αλλά εργοδοσίας!».

«Εσείς σκεφτείτε αν η φράση αυτή σπάει τον φόβο στους εργαζόμενους ή τον ενισχύει», αντίτεινε η υπουργός με τους βουλευτές του ΚΚΕ να φωνάζουν από τα έδρανα: «Αυτά αλλού να τα κάνει! Άντε!»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: