2.7.18

Αντί για μπάσκετ... ξύλο...

ΒΙΝΤΕΟ

Κανονικά έπρεπε να παίξουν μπάσκετ, αλλά... αποφάσισαν να παίξουν ξύλο...

Το παιχνίδι της Αυστραλίας με τις Φιλιππίνες, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου κατέληξε σε ανελέητο ξύλο μεταξύ των αθλητών. Με 4'01'' για το τέλος της αναμέτρησης, κι ενώ οι Αυστραλοί βρίσκονται στο +31 η κατάσταση ξέφυγε, σε τέτοιο βαθμό που το παρκέ μετατράπηκε σε ρινγκ!

Οι μπουνιές και οι κλωτσιές δεν άργησαν μάλιστα να εξελιχθούν σε... καρεκλιές, με έναν παίκτη των Φιλιππίνων να πετάει μια καρέκλα σε αντίπαλό του!

Η γενικευμένη σύρραξη οδήγησε τους διαιτητές να δουν το video προκειμένου να πάρουν τις αποφάσεις τους. Οι "γκρίζοι" απέβαλαν δεκατρείς (13) παίκτες από τις δύο ομάδες, με τους εννιά εξ αυτών από την πλευρά των Φιλιππίνων! Έτσι, ο αγώνας συνεχίστηκε για μερικά λεπτά με πέντε εναντίον τριών, την ώρα που οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να κάνουν φάουλ σε κάθε φάση προκειμένου να οδηγήσουν σε διακοπή την αναμέτρηση.

Όπως κι έγινε: μόλις δύο και κάτι λεπτά παίχτηκαν. Στο 1'57'' για το τέλος της τρίτης περιόδου, δύο ακόμη παίκτες των "μπλε" αποβλήθηκαν με φάουλ, με αποτέλεσμα να μείνει μόνο ένας διαθέσιμος στο παρκέ. Βάσει κανονισμών, οι διαιτητές διέκοψαν οριστικά την αναμέτρηση, με την Αυστραλία στο +36 (53-89).

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: