16.7.18

Πολιτικό συμβούλιο εφ' όλης της ύλης...

Για τις 10:30 το πρωί της Τρίτης είναι προγραμματισμένο το πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και με πλήρη ατζέντα...

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου αναμένεται να τεθούν και να συζητηθούν όλες οι σημαντικές πολιτικές εξελίξεις.

Μεταξύ άλλων θα υπάρξει ενημέρωση για όσα έγιναν στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, με αναφορά στο τετ-α-τετ που είχε ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Το συμβούλιο θα απασχολήσουν και οι ελληνορωσικές σχέσεις μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε διπλωματικό επίπεδο και σε συνδυασμό με το Μακεδονικό ζήτημα.

Εξάλλου, καθώς απομένει περίπου ένας μήνας από το τέλος των δημοσιονομικών προγραμμάτων και το ξεκίνημα της μεταμνημονιακής εποχής (20 Αυγούστου), θα υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση για τα πράγματα που πρέπει να γίνουν, στον δρόμο για την τελική ευθεία των μνημονίων.

Έτσι, ο πρωθυπουργός αναμένεται να ζητήσει απ' τους υπουργούς επιτάχυνση κρίσιμων πρωτοβουλιών, ώστε να είναι έγκαιρα έτοιμες προς υλοποίηση.

Επίσης, στο παραπάνω πλαίσιο, αναμένεται να καθοριστούν στοχευμένα μέτρα κοινωνικής πολιτικής, για στήριξη των ασθενεστέρων, όπως άλλωστε έχει τονίσει επανειλημμένως, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και άλλα στελέχη της κυβέρνησης...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: