21.7.18

Σαββίδης και ΝΔ...

...πιο κοντά λόγω Μακεδονικού... 

Σε αναζήτηση νέων συμμαχιών βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με τους γνωρίζοντες… Και υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι το...
Μακεδονικό βοήθησε να καλλιεργηθούν σχέσεις που είχαν παγώσει. 

Στο παρασκήνιο ακούγεται ότι ο επιχειρηματίας – μέσω των συνεργατών του, αλλά και με τη βοήθεια άλλων επιχειρηματιών (που μέχρι πρότινος ήταν στα… μαχαίρια), απέκτησε διαύλους επικοινωνίας με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με πρόσωπα του περιβάλλοντος του Κυριάκου Μητσοτάκη, με στόχο να λιώσουν οι πάγοι… Αφού για μεγάλο διάστημα, μετά την αποχώρηση του Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία του κόμματος οι σχέσεις των δυο πλευρών ήταν σε εξαιρετικά κακό σημείο!

Μάλιστα από έγκυρες πηγές που δεν αμφισβητούνται λέγεται ότι έχουν πραγματοποιηθεί και συναντήσεις συνεργατών του Ιβάν Σαββίδη με στελέχη του περιβάλλοντος Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι προς αυτήν την κατεύθυνση βοήθησαν και τα σύννεφα στη σχέση του επιχειρηματία με το Μαξίμου και ειδικότερα η κυβερνητική ανακοίνωση που μιλούσε για επιχειρηματικά συμφέροντα σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη που σχεδιάζουν νέα αποστασία.

Όλο αυτό το διάστημα λοιπόν η κριτική στον Ιβάν Σαββίδη από φιλικά Μέσα στη ΝΔ είχε κοπάσει… Ενώ ακόμη και οι αρθρογράφοι που υποστηρίζουν τις απόψεις της ηγεσίας κόμματος, έχουν κάνει στροφή!

Αποκορύφωμα της αλλαγής στάσης που ήταν πλεον ορατή δια γυμνού οφθαλμού ήταν οι καταγγελίες του προέδρου των Σκοπίων Ζοραν Ζαεφ εναντίον Σαββίδη περί χρηματισμού για να προκληθεί ένταση στο δημοψήφισμα και εν συνεχεία η αναδίπλωση του… Την οποία ανέδειξαν πανηγυρικά και με σκωπτικό τρόπο τα φιλικά στη ΝΔ Μέσα!

Παρόλα αυτά καμιά από τις δυο πλευρές δεν «διαφημίζει» την προσέγγιση που έχει επιτευχθεί. Αντίθετα την προστατεύουν και οι δυο και συνεχίζουν να την καλλιεργούν!

Ωστόσο στο εσωτερικό του τηλεοπτικού σταθμού «Epsilon» πολλοί την έχουν αντιληφθεί λόγω των κινήσεων που είναι σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται σύντομα να την αντιληφθεί και η κοινή γνώμη, αφού πιθανότατα αποτυπωθεί στα πρόσωπα που θα συνεργαστεί το κανάλι για την ανάπτυξη του το αμέσως επόμενο διάστημα!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: