19.7.18

«Πόλεμος» Θεοδωράκη-Ψαριανού τα ξημερώματα...

psarianos_theodorakisΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η επιλογή της αυτόνομης πορείας, στην οποία κατέληξε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την αποχώρηση του κόμματός του από το Κίνημα Αλλαγής, φαίνεται πως δεν έχει πείσει το...
σύνολο των στελεχών του. Είναι προφανές ότι στην πορεία προς το συνέδριο του Ποταμιού οι συγκρούσεις για την πολιτική των συμμαχιών θα ενταθούν και δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε αμφισβήτηση της ηγεσίας και νέες αποχωρήσεις.

Απαντώντας στη συνέντευξη του Σταύρου θεοδωράκη στον «ΘΕΜΑ 104,6» ο Γρηγόρης Ψαριανός, με ανάρτησή του στο twitter, σημείωσε πως ««ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής. Ο κόσμος που το εγκατέλειψε, έφυγε προς την κατεύθυνση που κοιτάζει και η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν απομείνει. Ενώ ο επικεφαλής και ένα μικρό τμήμα της ηγετικής ομάδας κοιτάζουν ή/και κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση».

psarianos_tweet

Μάλιστα, χαρακτήρισε «μπούρδες» τη θέση του προέδρου του Ποταμιού πως «στην πολιτική στην Ελλάδα πρέπει να καταργήσουμε την μονιμότητα. Μετά από 10 χρόνια πρέπει όλοι να επιστρέφουμε στις προηγούμενες δουλειές μας. @thema_radio». Έτσι δεν έμεινε σε κανέναν αμφιβολία για τον στόχο του.

psarianos_tweet1

Πρώτος στον Γρηγόρη Ψαριανό απάντησε ο Γιώργος Μαυρωτάς, που άνοιξε μαζί του διάλογο στο… twitter. «Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν μόνο 2 κατευθύνσεις. Υπάρχει και η κατεύθυνση του προοδευτικού κέντρου, χωρίς ετεροπροσδιορισμούς, με βάση τις αρχές μας, όπως πολλάκις έχουμε συζητήσει. Εγώ εκεί κοιτάω» υπογράμμισε ο βουλευτής του Ποταμιού.

psarianos_tweet2

«Το σχέδιο είναι «προσέγγιση και διάλογος με τον ΣΥΡΙΖΑ» κάτι που δεν τον περιλαμβάνει, ξεκαθάρισε ο Γρηγόρης Ψαριανός. Στην διαδικτυακή… κουβέντα ενεπλάκησαν και άλλα στελέχη του κόμματος.

«Αν έχεις μοναδική σου έγνοια να εξασφαλίσεις την επόμενη βουλευτική σου έδρα δεξιά (ή αριστερά), τότε χάνεις τον ύπνο σου. Και στις 4.45 το ξημέρωμα τουιτάρεις τέρατα για να δικαιολογήσεις τις επιλογές σου. Εκτός αν είναι οι Ερινύες που δε σε αφήνουν να κοιμηθείς, Γρηγόρη» έγραψε ο Γιώργος Γκαρής.

garis_tweet

«Στο βήμα της ΜΕΣΥΑ μόλις 17 μέρες πριν, επικρότησε την αυτόνομη πορεία για το Ποτάμι. Σήμερα αξημέρωτα παρέχει απλόχερα δεξιά διαπιστευτήρια κι εύλογα σκέφτεται κάποιος τι μεσολάβησε.. Ας είχε τουλάχιστον θάρρος να προτείνει στα στελέχη από όλη την Ελλάδα να γείρουμε όλοι δεξιά» προσέθεσε ο Ολυμπία Αναστασοπούλου....

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: