19.7.18

Στην Ελλάδα διώχνουμε τους Ρώσους...

...και στην Κύπρο έχουν κόμμα και κανάλια!...

Την ώρα που η Ελλάδα ζει στον αστερισμό της απέλασης Ρώσων πρακτόρων… Και εχθές ο Κοτζιάς μιλούσε για ασέβεια σε...
βάρος της Αθήνας, με το χάσμα μεταξύ των δυο χωρών να βαθαίνει επικίνδυνα… Στην Κύπρο ζουν τον απόλυτο έρωτα με το «ξανθό γένος»!

Συγκεκριμένα η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης» κάνει λόγο για ρωσικές παρεμβάσεις που θα έπρεπε να είχαν απασχολήσει την κυπριακή κυβέρνηση, διότι είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό που όχι άδικα, ευρωπαίοι αξιωματούχοι – λέει, αποκαλούν το νησί «Ρωσικό προτεκτοράτο»! Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος ακόμη και για ρωσική μειονότητα, αποτέλεσμα των μαζικών πολιτογραφήσεων Ρώσων ολιγαρχών που συνωστίζονται στη Λεμεσό.

Αλλά αν στην Ελλάδα η κυβέρνηση βλέπει ρωσικό δάκτυλο πίσω απο τις μαζικές κινητοποιήσεις για το Μακεδονικό… Στην Κύπρο είναι πολύ πιο οργανωμένη η κατάσταση, αφού υπάρχει ρωσικό κόμμα και μάλιστα αναγνωρισμένο! Πρόκειται για το κόμμα «Εγώ ο Πολίτης» του οποίου πρόεδρος είναι ο Αλεξει Βολομποεφ που εξασφάλισε κυπριακή υπηκοότητα μετά από επενδύσεις ύψους 15 εκ ευρώ στο νησί! Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του εκπροσώπου του κόμματος Δημήτρη Μιχαλοκάκου (καθώς ο Βολομποεφ δεν μιλάει ελληνικά) που επισήμανε ότι «Είναι καιρός ο κόσμος να καταλάβει πως ο δημογραφικός χάρτης της Κύπρου αλλάζει και πως υπάρχει θέμα ρωσικής μειονότητας»!

Τέλος την ώρα που στην Ελλάδα δεν έχουν χορηγηθεί ακόμη τηλεοπτικές άδειες… Στη Μεγαλόνησο λειτουργούν ήδη δυο ρωσόφωνοι ραδιοφωνικοί σταθμοί Παγκύπριας εμβέλειας, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία για τη δημιουργία Παγκύπριου ρωσόφωνου τηλεοπτικού σταθμού!..

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: