13.7.18

Εξαντλημένος Τσίπρας...

Επειγόντως διακοπές χρειάζεται ο Αλέξης Τσίπρας, αφού κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου ήταν εμφανώς εξαντλημένος! 

Προφανώς αιτία της...
εξάντλησης ήταν το βαρύ πρόγραμμα της συνόδου του ΝΑΤΟ, αλλά και το δίωρο τετ α τετ με τον Ερντογάν! Άλλωστε το δήλωσε μόνος του λέγοντας οτι «Δεν ήταν εύκολη συνάντηση»… 

Μάλιστα σε συνδυασμό με τη διάρκεια και το βαρύ περιεχόμενο, κυρίως όμως εξαιτίας της προσπάθειας που κατέβαλε να πείσει τον σουλτάνο ότι δεν μπορεί να συσχετίζει το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης με τους 8 Τούρκους που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα (και τους θελει πίσω), είναι φανερό οτι του απορρόφησε σημαντική ενέργεια, με αποτέλεσμα στη συνέντευξη να εμφανιστεί καταβεβλημένος!

Παρά το γεγονός όμως ότι οι συνεργάτες του προσπάθησαν να τον προστατεύσουν ζητώντας οι ερωτήσεις να είναι μέχρι τέσσερις… Ο ίδιος δεν το δέχθηκε και ενθάρρυνε τους δημοσιογράφους να του υποβάλλουν κι άλλες ερωτήσεις, στις οποιες απάντησε με προθυμία! 

Μάλιστα έκανε και χιούμορ με αφορμή ότι η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε δεν ήταν για τη συνάντηση με τον Ερντογάν, αλλά για το Μακεδονικό, αναγνωρίζοντας ότι ο δημοσιογράφος είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα επειδή εκπροσωπούσε φύλλο της βορείου Ελλάδος!

Τελικά με αυτά και με αυτά η συνέντευξη κράτησε σχεδόν 40 λεπτά!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: