20.7.18

«Πόρτες» στον δημοσιογραφικό χώρο...

...«χτυπάει» το ΚΙΝΑΛ...

Την απαραίτητη επικοινωνιακή χροιά αλλά και λάμψη που χρειάζεται να υπάρχει σε κάθε ψηφοδέλτιο, προκειμένου αυτό να καταστεί ελκυστικό σε...
αρκετούς ψηφοφόρους, προετοιμάζει το Κίνημα Αλλαγής, κάνοντας κρούσεις σε ανθρώπους του θεάματος, της επικοινωνίας και της δημοσιογραφίας.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει το thecaller, η Φώφη Γεννηματά βρίσκεται σε αναζήτηση τέτοιων προσώπων, γνωστών και αγαπητών στο ευρύ κοινό, προκειμένου να καταρτίσει τα ψηφοδέλτια του κόμματος, στις επερχόμενες εκλογές του 2019. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του ρεπορτάζ, η επικεφαλής του φορέα της κεντροαριστεράς και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε μια κοινωνική εκδήλωση συναντήθηκε με την Έλλη Στάη. Μια πρώτη προσέγγιση έγινε, λένε αυτοί που γνωρίζουν, ωστόσο δεν έχει προχωρήσει κάτι επί πλέον αφού όπως ειπώθηκε θα τα πούνε εκτενέστερα.

Από τον χώρο της δημοσιογραφίας έχουν ακουστεί και άλλα ονόματα που πιθανά να έχουν κάνει και συζητήσεις για την υποψηφιότητά τους. Ο Κώστας Χαρδαβέλας και η Ντέπυ Γκολεμά είναι δύο από αυτούς, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα της δημοσιογράφου που έχει εργαστεί σε πολλά ΜΜΕ και ως πολεμική ανταποκρίτρια, Μαρίας Καρχιλάκη.

Επίσης ένα όνομα ακόμα που έχει ακουστεί είναι αυτό του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και ηθοποιού Γιάννη Βούρου.

Οι συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δεν είναι επίσημες, υπό την έννοια ότι δεν έχουν καταλήξει ακόμη...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: