11.7.18

Η στιγμή του τροχαίου του Κλούνεϊ...

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη ο George Clooney την Τρίτη έφερε στη δημοσιότητα η...
ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται η στιγμή που το σκούτερ στο οποίο επιβαίνει ο διάσημος ηθοποιός πέφτει πάνω στη Mercedes.

Μετά την πρόσκρουση ο Clooney πέφτει με το κεφάλι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου αλλά ευτυχώς δεν τραυματίζεται καθώς φοράει κράνος.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 7 το πρωί της Δευτέρας στη Σαρδηνία όταν το ΙΧ - άγνωστο γιατί - μπήκε στη λωρίδα κυκλοφορίας του Clooney.

Όπως φαίνεται στο βίντεο μπροστά από το σκούτερ του διάσημου ηθοποιού βρίσκεται μια άλλη μηχανή η οποία καταφέρνει να γλιτώσει τη σύγκρουση με τη Mercedes.

Μετά το τροχαίο ο George Clooney μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ» στην Όλμπια από το οποίο πήρε εξιτήριο μετά από λίγες ώρες. 

Ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία η οποία έδειξε ότι δεν είχε υποστεί κάποιο κάταγμα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι χτύπησε στη λεκάνη, το γοφό και το γόνατό του με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι θα χρειαστούν 20 ημέρες για πλήρη ανάρρωση.

Στο πλεύρο του βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η σύζυγό του Amal, με τη συνοδεία της οποίας ο Clooney έφυγε από το νοσοκομείο...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: