5.7.18

«Κάνατε την ελεημοσύνη κριτήριο της πολιτικής σας»...

«Σε αυτή τη χώρα συνηθίσαμε στην άποψη ότι ο λαός τα καταπίνει όλα. Επομένως γιατί να ζητήσετε συγγνώμη για το δημοψήφισμα και το τρίτο μνημόνιο», τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης στην συζήτηση για την οικονομία στη Βουλή...

«Η ΝΔ λέει ότι το εξάμηνο αυτό κόστισε 200 δισ. ευρώ. Εγώ δεν κοστολογώ με δισ. αυτό που έπαθε η χώρα. Υπήρχε ένα κόμμα που έπεσε τελείως έξω στους υπολογισμούς του και δεν είπε ούτε ένα συγγνώμη», σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Υποστήριξε ακόμα πως στις εκλογές πριν την υπογραφή της συμφωνίας «ο λαός δεν είχε αντιληφθεί τι φέρνει το μνημόνιο».

«Κάνατε την ελεημοσύνη κριτήριο της πολιτικής σας. Δεν θέλει η χώρα μποναμάδες. Η χώρα θέλει πολιτική ανάπτυξης και σταθερότητας. Απευθύνεστε στους πολίτες σα να είναι αξιολύπητοι. Αλλάξτε νοοτροπία. Θα πέσετε από την κυβέρνηση και δεν θα έχετε αλλάξει απόψεις», συνέχισε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε: «Εγώ πιστεύω ότι τη λύση θα την δώσει η ανάπτυξη και αυτό θα γίνει όταν έρθουν ξένες επενδύσεις και όταν επιστρέψουν οι καταθέσεις από το εξωτερικό».
«Με τα παζάρια δεν θα κερδίσει τίποτα ο κ. Τσίπρας», τόνισε ο κ. Λεβέντης αναφερόμενος στο «σπάσιμο» της Β’ Αθηνών και την απλή αναλογική.

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό και τη συμφωνία των Πρεσπών σημείωσε πως «είχατε λύση να είναι μαζί σας. Αλλά ξέρατε πως φέρατε συμφωνία με την οποία ουδέποτε ο λαός πρόκειται να συμφωνήσει»...

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: