31.7.18

Do It For Me...

Πλατφόρμα εθελοντικής προσφοράς από φοιτητές για τους πυρόπληκτους...

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των εθελοντών οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό των πληγέντων στο...
Μάτι.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και φοιτητές του Πολυτεχνείου Βόλου, οι οποίοι δημιούργησαν μια πλατφόρμα υποδοχής εθελοντικής προσφοράς για τους πυρόπληκτους που απευθύνεται σε επαγγελματίες. 

Στο μήνυμα τους στην πλατφόρμα τους Do It For Me αναφέρουν: 

Ευχαριστούμε που επιλέξατε να προσφέρετε βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην αττική! Σε αυτη τη σελίδα μπορείτε να βρείτε αναρτήσεις εθελοντών οι οποίοι προσφέρουν τη βοήθεια τους στους συνανθρώπους μας είτε να αναρτήσετε εσείς ως εθελοντές και να παρέχετε την βοήθεια σας σε αυτούς. Ολες οι αναρτήσεις που υπάρχουν εδω προσφέρονται μόνο Δωρεάν, η σελίδα αποτελεί αποκλειστικά ενα μέσο άμεσης επικοινωνίας ανάμεσα σε αυτούς που ζητάνε και αυτούς που προσφέρουν και οι δημοσιεύσεις δεν πιστοποιούνται απο εμας.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε να προσφέρετε βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην αττική! Σε αυτη τη σελίδα μπορείτε να βρείτε αναρτήσεις εθελοντών οι οποίοι προσφέρουν τη βοήθεια τους στους συνανθρώπους μας είτε να αναρτήσετε εσείς ως εθελοντές και να παρέχετε την βοήθεια σας σε αυτούς. Ολες οι αναρτήσεις που υπάρχουν εδώ προσφέρονται μόνο Δωρεάν, η σελίδα αποτελεί αποκλειστικά ενα μέσο άμεσης επικοινωνίας ανάμεσα σε αυτούς που ζητάνε και αυτούς που προσφέρουν και οι δημοσιεύσεις δεν πιστοποιούνται από εμάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: