19.7.18

Ο Αρναουτάκης φτιάχνει … Film Office...

Για τον συντονισμό της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και της Περιφέρειας, με στόχο την...
προσέλκυση οπτικοακουστικών παραγωγών στην Κρήτη, μίλησαν σε συνάντησή τους ο ΓΓ Λευτέρης Κρέτσος και ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Την αφορμή έδωσε η επίσκεψη κλιμακίου Κινέζων επενδυτών από την China Intercontinental Communication Center (CICC) και την εταιρεία παραγωγής Stellar Mega Ltd στο νησί, με στόχο την υλοποίηση μιας μεγάλης κινηματογραφικής παραγωγής, που σημαντικό μέρος της διερευνάται να γυριστεί στην Κρήτη.

Με τους δύο άνδρες να εκτιμούν ότι η προβολή της ταινίας στην Κίνα θα δώσει μεγάλη ώθηση στον τουρισμό του νησιού, και θα δημιουργήσει και θέσεις απασχόλησης, αλλά και δεδομένου ότι η Κρήτη με τον αρχαίο της πολιτισμό και την μεγάλη προσφορά διαφορετικών τοπίων μπορεί να αναδειχθεί σε προνομιακό τόπο γυρισμάτων οπτικοακουστικών παραγωγών, η Περιφέρεια Κρήτης ανακοίνωσε ότι σύντομα θα είναι έτοιμη να δημιουργήσει και Film Office. 

Πρόκειται για έναν κόμβο διαχείρισης των αιτημάτων κινηματογράφησης και φωτογράφησης, καθώς και διασύνδεσης των επαγγελματιών και φορέων που σχετίζονται με την εκτέλεση μιας παραγωγής, από την εστίαση και τα σκηνικά, ως τα αυτοκίνητα και τους χώρους αποθήκευσης…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: