1.7.18

Καμμένος: Tους νταβατζήδες, που ανέτρεψαν την κυβέρνηση Καραμανλή...


...θα τους στείλουμε στα σπίτια τους και στα σίδερα...

Με ομιλία του προέδρου των κόμματος Πάνου Καμμένου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η...
συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Καμμένος αφού επισήμανε ότι κανένα άλλο κόμμα δεν έχει υποστεί τέτοια επίθεση από τα ΜΜΕ, πρόσθεσε ότι στόχος της συγκυβέρνησης ήταν η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια και η σύγκρουση με τη διαπλοκή και τη διαφθορά και ότι η επίτευξη αμφότερων των στόχων έχει δρομολογηθεί, καθώς η έξοδος από τα μνημόνια πήρε την έγκριση του Eurogroup και στις 21 Αυγούστου θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση ότι η Ελλάδα βγαίνει από την εποχή της παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας στους δανειστές.

Σε ότι αφορά τη διαφθορά και τη διαπλοκή είπε: «Εμείς τους νταβατζήδες, από τους οποίους ανετράπη η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, θα τους στείλουμε και στα σπίτια τους και στα σίδερα».

Ανέφερε ότι στον πόλεμο αυτό χρησιμοποιήθηκαν όλα τα μέσα και έκανε λόγο για τον «Εσκομπάρ με 2,5 τόννους τουρκική ηρωΐνη και με την εισαγγελέα να έχει ασκήσει ποινική δίωξη για το αδίκημα αυτό που κάποιος προϊστάμενος στον Πειραιά ακόμα την περιεργάζεται αντί να την στείλει στον ανακριτή και ο οποίος κατέχει το 80% των εφημερίδων και των ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας».

Αναφέρθηκε στους «Τούρκους ιδιοκτήτες του Σκάϊ» που «ακολουθούν την πολιτική του Ερντογάν και βεβαίως ο κύριος εχθρός είμαστε εμείς. Οι άλλοι όλοι κάπου φοβούνται ή κάπου συμβιβάζονται».

«Εμείς συνεχίζουμε την πορεία μας και τρώμε απανωτές μαχαιριές. Χτυπάτε. Οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά. Όσο περισσότερο χτυπάτε, τόσο πιο βαθιά μπαίνουν στον τοίχο» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο ίδιος αντέχουν γιατί «κάναμε αυτοκάθαρση τέσσερεις φορές και τώρα ακόμα μία και συνεχίζουμε λέγοντας την αλήθεια στον ελληνικό λαό».

Ο κ. Καμμένος μίλησε για «ηλίθιους» που αποφάσισαν να χτυπήσουν τους ΑΝΕΛ στο «ατσάλινο σημείο» τους που είναι τα εθνικά θέματα, λέγοντας «τολμούν να μιλούν για εμάς εκείνοι που έχουν γονατίσει σε όλα τα εθνικά θέματα, στο Κυπριακό με το Σχέδιο Ανάν, στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων αυτοί που παρέδωσαν το όνομα της Μακεδονίας με σύνθετη ονομασία εδώ και δεκάδες χρόνια και το ομολογούν δημόσια παριστάνοντας τους μακεδονομάχους».

Τόνισε ότι η θέση των ΑΝΕΛ ήταν ανέκαθεν ξεκάθαρη για μη παράδοση του όρου «Μακεδονία» ποτέ και σε κανέναν.

Μιλώντας για τους αντιπάλους των ΑΝΕΛ είπε: «Συμπορεύτηκαν με τα ακροδεξιά στοιχεία της Χρυσής Αυγής, τους απογόνους εκείνων που παρέδωσαν την Κύπρο στα χέρια των Τούρκων, συμπορεύτηκαν με τους παρακρατικούς και τόλμησαν να θέσουν σε αμφισβήτηση τη δική μας θέση με σκοπό να ρίξουν την κυβέρνηση γιατί ήταν η τελευταία τους επιλογή».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στη δοκιμασία που υφίστανται οι ΑΝΕΛ το τελευταίο διάστημα, υπό το βάρος «απειλών και εκφοβισμού» σημειώνοντας ότι «κάποιοι δεν άντεξαν, δεν τους συγχωρώ όλους, γιατί κάποιοι δεν ήθελαν να αντέξουν».

«Αυτούς που δεν άντεξαν γιατί απειλήθηκαν οι οικογένειές τους, τούς καλώ για τελευταία φορά να γυρίσουν πίσω. Εκείνους όμως που έκαναν συνδιαλλαγή τους λέω "κρατηθείτε μακριά" υπογράμμισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κάνοντας αναφορά και σε παλαιότερα στελέχη των ΑΝΕΛ που αποστασιοποιήθηκαν και ιδιωτεύουν «και φαίνεται ότι έχουν και τα μέσα για να ιδιωτεύουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: