25.7.18

Οργή στο Twitter για τα «κροκοδείλια δάκρυα» της ΕΕ...

Εκατοντάδες επικριτικά σχόλια δέχεται από το πρωί ο λογαριασμός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που εξέφρασε τα...
συλλυπητήρια της Κομισιόν για την τραγωδία στην Ελλάδα.

Χρήστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό απαντούν ότι η ΕΕ φέρει τεράστια ευθύνη για τα μέτρα λιτότητας που είχαν καταστροφικά αποτελέσματα στην ικανότητα του κρατικού μηχανισμού της Ελλάδας να αντεπεξέλθει σε μια τόσο μεγάλη καταστροφή.

Δεκάδες μηνύματα κάνουν λόγο για την ανάγκη άμεσης ελάφρυνσης του χρέους και παροχής οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα ενώ δεν λείπουν και αυτοί που χαρακτηρίζουν την ευρωπαϊκή πολιτική απέναντι στη χώρα μας σαν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Λίγες ώρες νωρίτερα με προκλητική ανάρτησή της στο Twitter η πρεσβεία της Ολλανδίας είχε αναφέρει ότι «Η Ρωσία δεν σας διέσωσε τρεις φορές (όπως εμείς)». Με τον τρόπο αυτό απαντούσε σε σχόλιο Έλληνα χρήστη από τη Νέα Υόρκη που υποστήριζε ότι σε αντίθεση με την πρόταση της Ρωσίας να προσφέρει στην Ελλάδα μέσα πυρόσβεσης, η ΕΕ δεν διέθεσε σχετικό εξοπλισμό και θα μπορούσε (με την πολιτική λιτότητας) να θεωρηθεί υπεύθυνη για το θάνατο Ελλήνων πολιτών και τουριστών.

Όταν ο ίδιος χρήστης απάντησε ότι η ΕΕ δεν διέσωσε την Ελλάδα αλλά τις τράπεζες και δημιούργησε ένα μη βιώσιμο χρέος (σύμφωνα με το ΔΝΤ) η πρεσβεία του απάντησε: «Προφανώς δεν είστε καλά πληροφορημένος η συζήτηση κλείνει εδώ»...

info-war.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: