8.8.18

Ο Κ. Πλεύρης, η Ελεύθερη Ώρα και... το χοιρινό...

Επιβεβαιώνει, εμμέσως πλην σαφώς, η Ελεύθερη Ώρα τις καταγγελίες του «Άλλου Ανθρώπου», Κώστα Πολυχρονόπουλου, ότι η ποσότητα κρέατος που προσφέρθηκε για τους...
πυρόπληκτους στο Μάτι, προερχόταν από τον ακροδεξιό Κωνσταντίνο Πλεύρη, ο οποίος βρήκε αφορμή για να προβάλλει τον εαυτό του και την οργάνωσή του «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ». Μάλιστα αποδίδει την άρνηση στο ότι ...το κρέας ήταν χοιρινό και έτσι δεν έκανε για τους «λαθρομετανάστες» στους οποίους δήθεν θα κατέληγε.

Με ισόποσες δόσεις ακροδεξιάς ρητορείας, αντικομμουνιστικού μένους και ρατσιστικού παραληρήματος, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ επιτίθεται και στην Εφ. Συν. για το ρεπορτάζ που φιλοξένησε.

Κατά την εφημερίδα λοιπόν οι «υπεύθυνοι» για τη μη παραλαβή του κρέατος «επειδή αυτό προερχόταν απ' τους Εθνικιστές του “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ”» είναι «προφανώς βαμμένοι Συριζαίοι και ακροαριστεροί», που «τους ενόχλησε πάρα πολύ που το κρέας ήταν χοιρινό»! Κι αυτό, γιατί κατά την Ελεύθερη Ώρα, «τέτοιο είδος κρέατος δεν τρώνε οι φίλοι τους οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες». Αυτό κατά την εφημερίδα, λοιπόν, που στο πρωτοσέλιδο εμφανίζει χτύπημα «καταγγελία Κ. Πλεύρη», αλλά στο δημοσίευμα δεν παραθέτει καμιά δήλωση του λες και εμφανίζεται ως αυτόκλητος συνήγορός του, αποδεικνύει ότι «τα φαγητά που δίνουν οι Έλληνες στους Συριζαίους «υπεύθυνους» για να τα δώσουνε -τάχα- στους κατεστραμμένους από την πυρκαγιά ομοεθνείς μας δεν πηγαίνουνε σ' αυτούς, αλλά στους λαθροέποικους που ζούνε ζωή και κότα στα hot spots!» «Αν δεν είναι έτσι, τότε γιατί δεν δέχονται και το χοιρινό κρέας;;» διερωτάται η αρθρογράφος του κειμένου.

Και επιμένει στον φαιδρό ισχυρισμό πως «δεν βγαίνει τσιμουδιά για το ότι τα κρέατα αυτά ήτανε χοιρινά». «Γιατί άμα δεν το έκρυβε, θα γινόταν αμέσως αντιληπτή η πραγματικότητα: πως ισχύει δυστυχώς αυτό που πάρα πολλοί φοβούνται, ότι δηλαδή τα φαγητά δεν πάνε στους Έλληνες πυρόπληκτους, αλλά στους λαθρομετανάστες!»

Να μην σχολιάσουμε δε τον χαρακτηρισμό «λαθρομετανάστης» που αποδίδει στον Κώστα Πολυχρονόπουλο.

Όσο για το «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ» να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μια οργάνωση - σφραγίδα του Κωνσταντίνου Πλεύρη. Ουσαστικά είναι μετονομασία της "Πρώτης Γραμμής" που είχε φτιάξει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης το 1999 και κατέβηκε στις ευρωεκλογές με τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: