20.8.18

Επέστρεψαν οι χρυσοί έφηβοι του πόλο...

H Εθνική ομάδα εφήβων του πόλο, που σήκωσαν τη γαλανόλευκη στην κορυφή του κόσμου, πάτησε ελληνικό έδαφος το μεσημέρι της Δευτέρας.
Στο αεροδρόμιο ήταν όλοι εκεί να...
υποδεχτούν τους παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίτη που γύρισαν έχοντας στις αποσκευές της το χρυσό μετάλλιο (νίκησε με 9-8 την Ισπανία στον τελικό της περασμένης Κυριακής).

Οι “χρυσοί” έφηβοι έφτασαν στο “Ελ. Βενιζέλος” στις 13:35 τη Δευτέρα (20/8) με την πτήση 801 της Austrian Airlines, μέσω Βιέννης. Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, υποδέχθηκε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές και τους συνεχάρη δια ζώσης για την τεράστια επιτυχία τους, εκ μέρους της αθλητικής ηγεσίας. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, βρίσκεται για διακοπές εκτός Αθηνών με την οικογένειά του και δεν μπόρεσε να παραστεί.

Συγγενείς και φίλοι των “τρομερών” αθλητών του Δημήτρη Κραβαρίτη, αλλά και φίλαθλοι ήταν εκεί για να χειροκροτήσουν τα τρομερά παιδιά του ελληνικού πόλο, τα οποία με τη σειρά τους έχουν ήδη υποσχεθεί πως ο άθλος τους ήταν απλά η αρχή για αυτά που θα ακολουθήσουν.

Πώς έφτασαν στο θαύμα της πρωτιάς

Τώρα ξεκινάνε τα πάντα είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Κραβαρίτης - Αυτό είναι το δεύτερο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για την Ελλάδα σε επίπεδο εφήβων/νεανίδων, μετά απ’ αυτό της Εθνικής νεανίδων το 2012 στο Περθ της Αυστραλίας
Νέα τεράστια επιτυχία γνώρισε το ελληνικό πόλο, καθώς η Εθνική ομάδα εφήβων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, επικρατώντας 9-8 της Ισπανίας στον μεγάλο τελικό...

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: