18.8.18

Σε αδιέξοδο οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ....

...για τη δολοφονία στου Φιλοπάππου...

Σε θρίλερ εξελίσσεται το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του 25χρονου στον λόφο Φιλιπάππου, με την αστυνομία να μην έχει καταφέρει να...
εντοπίσει τους δράστες του εγκλήματος.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης ολοκληρώθηκε και η κατάθεση της κοπέλας, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει και την διερεύνηση της υπόθεσης. Ωστόσο η κατάθεση της 23χρονης δεν ήταν διαφωτιστική για τις συνθήκες της πτώσης, καθώς, όπως είπε, δεν είδε τι ακριβώς συνέβη.

Η νεαρή έχει δηλώσει πως δεν είδε ακριβώς τι συνέβη, αν και εκτιμά πως οι δύο έως τρεις ληστές είχαν καταγωγή από Πακιστάν ή Αφγανιστάν.

Παράλληλα, έως τώρα δεν έχει αναγνωρίσει ούτε έναν από τους προσαχθέντες που της έχει παρουσιάσει η ΕΛ.ΑΣ. Με βάση τα έως τώρα δεδομένα η Αστυνομία ευελπιστεί πλέον πως είτε δακτυλικά αποτυπώματα είτε γενετικό υλικό θα επιτρέψουν την ταυτοποίηση κάποιου εμπλεκόμενου.

Ακόμη, δεν παραμένει ασαφές ακόμα εάν ο νεαρός έπεσε στα βράχια επειδή τον έσπρωξαν ή αφότου παραπάτησε, σενάριο που θεωρείται πιθανό.

Στον τόπο της τραγωδίας η μητέρα του 25χρονου

Λίγα λουλούδια και ένα κερί στη μνήμη του 25χρονου γιου της, άφησε στο σημείο της τραγωδίας η μητέρα του, που επισκέφτηκε την Παρασκευή τον λόφο του Φιλοπάππου.

Απαρηγόρητη η γυναίκα δεν θέλησε να μιλήσει στην κάμερα του ΣΚΑΪ που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας, ενώ το μόνο που μπορούσε να πει ήταν το όνομα του γιου της.

Περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ. με μότο κρος 

Το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του 25χρονου στον λόφο Φιλιπάππουστάθηκε η αφορμή προκειμένου να αλλάξει το σχέδιο της αστυνόμευσης στην περιοχή. Μάλιστα πολύ γρήγορα θα είναι έτοιμο προς εφαρμογή για την καλύτερη προστασία των πολιτών.

Για την καλύτερη ασφάλεια των πολιτών οι περιπολίες των αστυνομικών θα σταματούν στη μία τα ξημερώματα αντί για τις 11 το βράδυ, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι οι επιθέσεις γίνονται πιο αργά.  Παράλληλα οι περιπολίες λόγω του δύσβατου της περιοχής θα γίνονται με μηχανές μότο κρος, καθώς οι συμβατικές μοτοσυκλέτες δεν μπορούν να κινηθούν εκεί.

Ακόμα θα γίνει αύξηση στις πεζές περιπολίες με ένστολους αστυνομικούς, αλλά και με αυτούς της ασφάλειας με πολιτικά και αν χρειαστεί θα μπορούν να επέμβουν σε διάφορα περιστατικά.

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: