19.8.18

Φοβάται για τη ζωή της η πορνοστάρ του Τραμπ...


Βάσιμες υποψίες ότι διατρέχει άμεσο κίνδυνο ακόμη και για τη ζωή της έχει εκφράσει στο περιβάλλον της η πορνοστάρ που ενεπλάκη κατά το παρελθόν σε σεξουαλικό σκάνδαλο με τον νυν Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Η Στόρμι Ντάνιελς, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, επιβεβαίωσε τις...
διαρροές για τους φόβους της, καθώς, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, αγόρασε όπλο και προσέλαβε bodyguard. 

Η 39χρονη φέρεται να είχε δεχθεί απειλές, αλλά οι φόβοι της ενισχύθηκαν μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι Celebrity Big Brother. Σύμφωνα με το περιβάλλον της, η Στόρμι Ντάνιελς είναι τρομοκρατημένη εξαιτίας της έκτασης που έχει λάβει το σκάνδαλο με τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, τα οποία επικαλούνται έγκυρες πηγές, η πρώην πορνοστάρ βλέπει παντού εχθρούς και όχι μόνο στους φανατικούς υποστηρικτές του ρεπουμπλικανού προέδρου, αλλά ακόμη και στους ίδιους τους θαυμαστές και τους ακολούθους της. 

Χαρακτηριστικό της νευρικότητας που διακρίνει το τελευταίο διάστημα τη διάσημη -πλέον- πορνοστάρ, ήταν το επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησε, όταν στο ξενοδοχείο που διέμενε, η υπάλληλος ξέχασε να της σερβίρει τις πατάτες που είχε παραγγείλει. Ακολούθησε η αποχώρησε από το ριάλιτι σόου και λίγο αργότερα η αγορά όπλου και η πρόσληψη bodyguard. 

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: