4.8.18

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς στο στόχαστρο του Τραμπ...

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε μέσω twitter στον σούπερ σταρ του NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Αφορμή στάθηκε συνέντευξη που...
έδωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Λος Άντζελες Λέικερς στον δημοσιογράφο του CNN, Ντον Λέμον, λίγο καιρό αφότου το ίδρυμα LeBron James Family και τα Δημόσια Σχολεία του Εϊκρον στο Οχάιο δημιούργησαν ένα νέο δημοτικό σχολείο για παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο στη γενέτειρα του 33χρονου άσου.

Στην διάρκεια της συνέντευξης ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε για την επίδραση που έχουν τα σπορ και για το ότι ο αθλητισμός φέρνει κοντά τους ανθρώπους.

Σχολίασε, επίσης, ότι αισθάνεται πως ο Τραμπ «χρησιμοποιεί τον αθλητισμό για να μας χωρίσει κάπως». «Ο αθλητισμός δεν ήταν ποτέ κάτι που χωρίζει τους ανθρωπους» είπε ο Τ προς τον Λέμον και συμπλήρωσε: «Ήταν πάντα κάτι που φέρνει κάποιον κοντά».

Η απάντηση του προέδρου των ΗΠΑ ήρθε τέσσερις ημέρες μετά τη μετάδοση της συνέντευξης.

Στο μεταμεσονύχτιο «τιτίβισμά» του ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε: «Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μόλις έδωσε συνέντευξη στον πιο χαζό άνθρωπο της τηλεόρασης, τον Ντον Λέμον. Έκανε τον ΛεΜπρόν να φαίνεται έξυπνος, κάτι που δεν είναι εύκολο».

Παράλληλα, ο Αμερικανός πρόεδρος πήρε στο συγκεκριμένο tweet θέση στη συζήτηση για το ποιος από τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Μάικλ Τζόρνταν είναι καλύτερος παίκτης, καθώς καταλήγει με τη φράση: «Μου αρέσει ο Μάικ!».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: