1.8.18

Κλίμα τρομοκρατίας και ανασφάλειας στον όμιλο Μαρινάκη...

Οι Ενώσεις των εργαζομένων στα ΜΜΕ καταγγέλλουν τις μαζικές απολύσεις στην ALTER EGO...

Τις απαράδεκτες εξελίξεις, που σημειώνονται στον Όμιλο «ALTER EGO» του Βαγγέλη Μαρινάκη (πρώην ΔΟΛ), καταγγέλλουν τα...
Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ. Στον όμιλο Μαρινάκη στα πλαίσια της τακτικής των «εκκαθαρίσεων»..
προχώρησαν και σε νέες απολύσεις εργαζομένων (δείτε ΕΔΩ).

Υπενθυμίζουμε ότι οι συνάδελφοι, όλο το χρονικό διάστημα που ο Οργανισμός κλυδωνίζονταν αλλά και κατά τη διάρκεια της ειδικής διαχείρισης, έπραξαν το καθήκον τους – με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με μεγάλο προσωπικό κόστος-πετυχαίνοντας τη συνέχιση της λειτουργίας των Μέσων του Οργανισμού.

Και τώρα, πριν ακόμη συμπληρωθεί ένας χρόνος από τη λειτουργία των Μέσων του συγκροτήματος (ΒΗΜΑ, ΝΕΑ, περιοδικές εκδόσεις, in.gr, tovima.gr, tanea.gr), η νέα εργοδοσία ξεκίνησε νέο κύμα απολύσεων και συνεχίζει ακάθεκτη.

Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας, ανασφάλειας και αβεβαιότητας στο σύνολο των εργαζομένων, οι οποίοι μετά τις ταλαιπωρίες που έχουν υποστεί τα τελευταία χρόνια, αντί να εργάζονται σε κατοχυρωμένες θέσεις εργασίας και σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον που θα σέβεται την ανεξαρτησία της γνώμης και το δικαίωμα του κοινού σε υπεύθυνη και έγκυρη ενημέρωση, τώρα βιώνουν την αίσθηση της απόλυτης ανασφάλειας μπροστά σε αυτό το κύμα των «εκκαθαρίσεων» κυρίως παλαιών συναδέλφων.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΦΕ) απαιτούν την πλήρη αποκατάσταση των δικαιωμάτων, τον σεβασμό της αξιοπρέπειας και της επαγγελματικής υπόστασης των εργαζομένων, που πλήττονται με τις ενέργειες της εργοδοσίας...

zoornalistas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: