27.8.18

Τέσσερις οι μνηστήρες για τη θέση του Τόσκα...

Ο Neo έχει εγκαίρως ενημερώσει τους αναγνώστες του για την πρόθεση του Μεγάρου Μαξίμου να πληρώσει το κενό που άφησε στην κυβέρνηση η παραίτηση του...
Νίκου Τόσκα για λόγους ευθιξίας. 

Με άλλα λόγια, η θέση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη θα καλυφθεί, για δύο λόγους: πρώτον, για να μην θεωρείται «υποβαθμισμένο» το χαρτοφυλάκιο ως υπαγόμενο στο υπουργείο Εσωτερικών και, δεύτερον, για να αισθάνονται τα σώματα ασφαλείας ότι λογοδοτούν άμεσα σε έναν πολιτικό προϊστάμενο: 

στο πλαίσιο του ανασχηματισμού, λοιπόν, ένας από τους γρίφους για το Μαξίμου είναι ποιος θα αναλάβει τα καθήκοντα που άφησε «ορφανά» ο Νίκος Τόσκας: ο Neo πληροφορείται πως, αν δεν είχε αναλάβει προ μερικών μηνών το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο Δημήτρης Βίτσας θα ήταν ο επικρατέστερος. 

Κάποιοι έχουν αναφέρει και το όνομα του Φώτη Κουβέλη, αλλά μάλλον οι πιθανότητες δεν είναι πολλές. Ο Θοδωρής Δρίτσας εκτιμάται από πολλούς ότι θα ήταν «μια κάποια λύσις», ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου. 

Τέλος, μία σοβαρή υποψηφιότητα θα ήταν και εκείνη του Πάνου Ρήγα, που ούτως ή άλλως θα εισέλθει στην κυβέρνηση μετά την διαδοχή του στο κόμμα από τον Πάνο Σκουρλέτη...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: