7.8.18

Εκκενώθηκε τμήμα του αεροδρομίου της Φρναφκούρτης...

Αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, όταν ένας άντρας, αγνώστων στοιχείων και χωρίς σχετική άδεια φέρεται να...
προσπέρασε την ασφάλεια στον τερματικό σταθμό 1 και να εξαφανίστηκε.

Οι πύλες Α και Ζ του τερματικού σταθμού 1 εκκενώνονται, ενώ έχει σταματήσει η διαδικασία επιβίβασης, σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση. 

Ανακοινώσεις μέσω twitter έχει κάνει η διοίκηση του αεροδρομίου αλλά και η αστυνομία της Φρανκφούρτης προειδοποιώντας τους επιβάτες για το περιστατικό, χωρίς ωστόσο να δίνουν λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, τον οποίο επικαλείται η Bild, πρόκειται για άνδρα, ο οποίος φέρεται να είχε μαζί του και ένα παιδί.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί πώς ο άντρας κατάφερε να διαφύγει της ασφάλειας. Παρόλα, αυτά σύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine Zeitung, λέγεται ότι ο πέρασε στον φυλασσόμενο χώρο, όταν η προσοχή των σεκιούριτι αποσπάστηκε προς στιγμήν.

Η επιβίβαση σταμάτησε περίπου στις 11:30 τοπική ώρα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Fraport που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο.

H Ομοσπονδιακή Αστυνομία αναικοίνωσε μέσω Twitter ότι πρόκειται για ένα τουλάχιστον πρόσωπο που πέρασε χωρίς σχετική άδεια στον φυλασσόμενο χώρο. 

Νωρίτερα, στο πρώτο tweet με το οποίο είχε σημάνει τον συναγερμό στο αεροδρόμιο ανέφερε: «στην περιοχή Α του τερματικού σταθμού 1 στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης λαμβάνονται αστυνομικά μέτρα. Αυτά περιλαμβάνουν μια άμεση παύση της επιβίβασης και εκκένωση της περιοχής ασφαλείας στα επίπεδα 2 και 3. Θα ακολουθήσουν περαιτέρω λεπτομέρειες.»...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: