2.8.18

Υπάρχουν και ποινικές ευθύνες…

Πέραν των πολιτικών ευθυνών για την διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, για τις οποίες πολύς λόγος έχει γίνει το...
τελευταίο διάστημα κυρίως από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ο Σταμάτης Μαλέλης μιλά τώρα δημόσια και για ποινικές ευθύνες.

«Υπάρχουν τεράστιες ποινικές ευθύνες, τις οποίες δεν θα τις ξεπεράσουν με επικοινωνιακά κόλπα», επισημαίνει για τους κυβερνώντες ο Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, εκτιμώντας ότι τέτοιες ευθύνες έχουν όσοι δεν έδωσαν εντολή να συνεδριάσει το αρμόδιο όργανο της Περιφέρειας και όσοι δεν έδωσαν εντολή για το πώς θα διαχειριστούν αυτή την κρίση. 

«Οι ποινικές ευθύνες αγγίζουν πολύ την Πολιτική Προστασία», είπε, επισημαίνοντας με νόημα πως όταν ο υπεύθυνος της Πυροσβεστικής που βρίσκεται στον τόπο της καταστροφής, εκτιμήσει πως πρέπει να γίνει εκκένωση, πρέπει να τηλεφωνήσει στο 199 και να ενημερώσει την Πολιτική Προστασία. «Ο νομοθέτης το έχει κάνει αυτό για να καταγραφεί το τηλεφώνημα. 

Έγινε ποτέ αυτό το τηλεφώνημα;», ρωτά, για να καταλήξει πως οι κυβερνώντες θα πρέπει να φύγουν τώρα, καθώς «έχουν καταστρέψει την χώρα». «Ο κόσμος φοβάται, έχουν μία κυβέρνηση που είναι φονική», λέει…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: