6.8.18

Το τροχόσπιτο του «τρόμου»...

Διάσωση 11 παιδιών που ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες...

«Έδειχναν σαν πρόσφυγες από κάποια τριτοκοσμική χώρα»: Έντεκα παιδιά βρέθηκαν από τις Αρχές του Νέο Μεξικό σε ένα απομακρυσμένο κτηριακό συγκρότημα, κρυμμένα σε...
ένα τροχόσπιτο κάτω από τη γη…

α παιδιά ήταν όλα τους πεινασμένα. «Το μόνο φαγητό που είδαμε στο βρώμικο τροχόσπιτο ήταν πατάτες και ένα κουτί με ρύζι», διηγείται στο CNNi ο σερίφης Jerry Hogrefe.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, αυτό που τους εξέπληξε και τους «λύγισε» περισσότερο ήταν η αποκαρδιωτική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν και τα έντεκα παιδιά καθώς και πέντε ενήλικες που βρέθηκαν μαζί τους. 

180805093315 02 new mexico compound children exlarge 169

«Όλοι τους έδειχναν σαν πρόσφυγες από κάποια τριτοκοσμική χώρα. Δεν είχαν τροφή, νερό, παπούτσια, προσωπική υγιεινή και φορούσαν κουρέλια».

180805094511 siraj ibn wahhaj mugshot exlarge 169

Οι έρευνες για τον εντοπισμό αυτώντων ανθρώπων ξεκίνησαν μετά από ένα μήνυμα που έλαβαν, το οποίο πιστεύουν πως στάλθηκε από κάποιον τρίτο, που έλεγε «Πεινάμε. Χρειαζόμαστε φαγητό και νερό».




Οι αστυνομικοί βρήκαν έντεκα παιδιά από 1 έως και 15 ετών και μαζί τους πέντε ενήλικες, με τις τρεις να είναι αδυνατισμένες γυναίκες, οι οποίες πιστεύεται πως είναι οι μητέρες τους και οδηγήθηκαν στο τμήμα για ανάκριση. Λίγο μετά, αφέθηκαν ελεύθερες.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν δύο ένοπλοι άντρες, ο Lucas Morten και ο Siraj Wahhaj.

180805094356 lucas morton mugshot exlarge 169

Ο δεύτερος, καταζητούνταν για την απαγωγή του τρίχρονου γιου του, Abdul Ghani Wahhaj. Ο Morten κατηγορούνταν για φιλοξενία σε φυγόδικο. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο εάν οι δύο άντρες είχαν συνεργούς.

Ο σερίφης τόνισε πως ο αγνοούμενος γιος του Wahhaj δεν ήταν ανάμεσα στα παιδιά που βρέθηκαν στο τροχόσπιτο. Το CNNi προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τη μητέρα του, αλλά δεν έχει λάβει κάποια απάντηση...

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: