23.8.18

Ξέφρενο πάρτι Κικίλια-Πατούλη στην Πάρο...

Χτυπούσαν καμπάνες στον ρυθμό του Ρέμου...

Ένα τρικούβερτο γλέντι υπό τους ρυθμούς του «γαλάζιου» Αντώνη Ρέμου στήθηκε στη Νάουσα της Πάρου με «πρωταγωνιστές» τον...
βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη.

Περαστικοί παρατηρούσαν αποσβολωμένοι το ξέφρενο πάρτι που στήθηκε σε γνωστό μαγαζί της Νάουσας, με τη μουσική να ακούγεται σχεδόν σε ολόκληρο παραθαλάσσιο και γραφικό χωριό του νησιού.

Το γεγονός αυτό προξένησε μεγάλη εντύπωση, δεδομένου ότι όλα τα μαγαζιά της περιοχής έχουν συμφωνήσει εδώ και χρόνια να μην παίζουν δυνατά μουσική, προκειμένου να μην προκαλείται ένα ανυπόφορο μείγμα ηχορύπανσης στους θαμώνες των καταστημάτων που βρίσκονται στο ίδιο σημείο.

Ωστόσο, Βασίλης Κικίλιας και Γιώργος Πατούλης, ενθυμούμενοι ίσως τα πάρτι της ΔΑΠ -ΝΔΦΚ από τα μετεφηβικά τους χρόνια, τα έσπασαν, με αρκετούς να χορεύουν πάνω στα τραπέζια και με το αλκοόλ να ρέει άφθονο.

Το… γλέντι έφτασε στο τσακίρ κέφι, όταν οι δύο γαλάζιοι πολιτικοί, μέχρι πρότινος οργισμένοι και θλιμμένοι για την εθνική τραγωδία στο Μάτι, κατευθύνθηκαν στο εκκλησάκι που βρίσκεται στην παραλία, τον Άγιο Νικόλαο και ξεκίνησαν να χτυπούν τις καμπάνες στο ρυθμό των τραγουδιών του Αντώνη Ρέμου.

Οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων και συμμετεχόντων στο Tribune είναι αδιαμφισβήτητες και ακριβείς.

Αυτό που δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη, είναι εάν οι δύο πολιτικοί της ΝΔ γιόρταζαν την έξοδο από τα μνημόνια υπό τους ήχους του Αντώνη Ρέμου ή την είσοδο της χώρας στο 4ο μνημόνιο, όπως επιμένει να ισχυρίζεται η ΝΔ…

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: