31.8.18

«Τελειώσατε κ. Τσίπρα»...

Σκληρή κριτική άσκησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου.

Ο χρόνος του...
κ. Τσίπρα τελείωσε, ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, για την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

«Το θράσος του κ. Τσίπρα είναι πραγματικά απύθμενο. Ο πρωθυπουργός των φόρων, που διέλυσε τη μεσαία τάξη και φτωχοποίησε όλους τους Έλληνες, ο άνθρωπος που με τις ιδεοληψίες που γέμισε με ανασφάλεια τους πολίτες και βάζει σε κίνδυνο ακόμη και τα εθνικά συμφέροντα, ανέβασε άλλη μία παράσταση με τίτλο "από σήμερα παριστάνω ότι κυβερνώ". Τον ενημερώνουμε ότι το μόνο κοινό που έχει απομείνει να τον παρακολουθεί είναι οι υπουργοί του» σχολίασε η κ. Σπυράκη.

ΚΙΝΑΛ: Οι πολίτες δεν μπορούν να έχουν καμία προσδοκία από την κυβέρνηση

Οι πολίτες δεν μπορούν να έχουν καμία προσδοκία από την κυβέρνηση, σχολίασε αιχμηρά η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο υπουργικό συμβούλιο.

«Ο κ. Τσίπρας, στο υπουργικό συμβούλιο σήμερα, ήταν πάλι αλλού. Για ποια προστασία των αδύναμων μιλάτε κ. Τσίπρα, όταν 35 χιλ. παιδιά μένουν σήμερα εκτός βρεφονηπιακών σταθμών, όταν η καθημερινότητα των πολιτών επιδεινώνεται συνεχώς. Όσο για τις "αλλαγές" και τις "μεταρρυθμίσεις" σας μόνο σαν απειλή ακούγονται. Δεν μπορεί να περιμένουν τίποτε θετικό από εσάς οι πολίτες. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ».

Ποτάμι: Η κυβέρνηση αποτυγχάνει καθημερινά στις εξετάσεις που δίνει
Θα...θα...θα. Ο κ. Τσίπρας απαγγέλει το νέο προεκλογικό του πρόγραμμα, που περιλαμβάνει υποσχέσεις για όλους. 'Ομως ο ίδιος και η κυβέρνησή του έχουν πια παρελθόν και όλοι ξέρουν την αξία όσων τάζει. Στα 3,5 χρόνια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναπαράγονται όλες οι παθογένειες που κατονόμασε ο κ.Τσίπρας: αλαζονεία, ψεύτικες υποσχέσεις, έλλειψη σχεδίου, πελατειακές σχέσεις, διαπλοκή.

Θα συμφωνήσουμε ότι η κυβέρνηση δίνει εξετάσεις καθημερινά. Σε αυτές τις εξετάσεις αποτυγχάνει παταγωδώς, αφού ο μόνος δείκτης στον οποίο διακρίνεται, είναι ο δείκτης ανικανότητας με δραματικές συνέπειες για τους πολίτες και τη χώρα.

ΚΚΕ: «Βασιλικότερος του βασιλέως» εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός

«Οι πραγματικές διαβεβαιώσεις του κ. Τσίπρα δεν αφορούν τον λαό, αλλά τους εταίρους του σε ΕΕ, ΔΝΤ, όπως και την εγχώρια ολιγαρχία, που ζητάει από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ μεγαλύτερη υπευθυνότητα στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής τη μεταμνημονική περίοδο. Γι' αυτό εμφανίστηκε "βασιλικότερος του βασιλέως", αφού ο πραγματικός καβγάς του με τη ΝΔ αφορά στο ποιος είναι πιο ικανός να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις, που τσακίζουν τα δικαιώματα των πολλών για τα κέρδη των λίγων» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

«Όσο για τις εύλογες προσδοκίες του λαού, αυτές αφορούν την πραγματική βελτίωση της ζωής του, με ανάκτηση των απωλειών του και κατάργηση όλων των μνημονιακών νόμων. Δεν έχουν σχέση αυτές οι προσδοκίες με τα ψίχουλα, τη διατήρηση και ενίσχυση της εργασιακής ζούγκλας, που είναι οι όροι που θέτει το κεφάλαιο για τις επενδύσεις του» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

Ένωση Κεντρώων: Ο κ. Τσίπρας δεν ξέχασε τον παλιό «κακό» του εαυτό
«Σήμερα, ο κ. Τσίπρας, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο, δεν ξέχασε τον παλιό "κακό" του εαυτό. Με τα "θα" και τα ψέματα κέρδισε την εξουσία, με τις υποσχέσεις και τα ρουσφέτια προσπαθεί να κερδίσει λίγο ακόμη πολιτικό χρόνο» σχολίασε, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων την ομιλία του πρωθυπουργού. 

«Ο λαός, όμως, δεν ξεχνά και θα τιμωρήσει αυστηρά αυτές τις πολιτικές πολύ σύντομα» πρόσθεσε...

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: