20.8.18

Το Κίνημα Αλλαγής απορρίπτει το προσκλητήριο...

...για αντι-δεξιό μέτωπο...

Αρνητική είναι η απάντηση που δίνει το Κίνημα Αλλαγής στην κυβέρνηση, σχετικά με την πρόσκληση που απηύθυναν κυβερνητικά στελέχη (Γιάννης Δραγασάκης και Νίκος Παππάς), μέσω της...
«Εφ.Συν.» για συστράτευση των προοδευτικών δυνάμεων ενάντια στη συντήρηση και με στόχο τις αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα και η Ευρώπη.

Ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης υποστήριξε ότι οι κ. Δραγασάκης και Παππάς «δεν μπορούν να παριστάνουν τους μνηστήρες της Κεντροαριστεράς», καθώς «τα έργα και οι ημέρες τους, δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες του προοδευτικού πολιτικού χώρου».

«Μόνο θυμηδία προκαλούν οι εκκλήσεις τους για δήθεν αντιδεξιά μέτωπα, την ώρα που συγκυβερνούν αρμονικά με τους κ.κ. Καμμένο και Παπαγγελόπουλο», κατέληξε ο κ. Μαλέλης, απορρίπτοντας -προς το παρόν, τουλάχιστον- κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής του ΚΙΝ.ΑΛ. στη συγκρότηση αντιδεξιού μετώπου.

Υπενθυμίζεται ότι με δηλώσεις του στην «Εφ.Συν.», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το τέλος των μνημονίων «αποτελεί και μια νέα αφετηρία για μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία, για μια προοδευτική συστράτευση, για να κλείσουμε τον δρόμο στην Ακροδεξιά και τη συντηρητική παλινόρθωση...».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, είχε σημειώσει στην «Εφ.Συν.» ότι οι προοδευτικές δυνάμεις του τόπου καλούνται να πραγματώσουν «τις μεγάλες τομές και τις προοδευτικές πολιτικές» που έχει ανάγκη η χώρα...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: