31.8.18

Με κλάματα και συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας...

...η παράδοση - παραλαβή του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης...

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής η τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης. Κλαίγοντας στην ομιλία της η...
πρώην υφυπουργός Μαρία Κόλλια Τσαρουχά εξέφρασε τη χαρά της που το υπουργείο "μένει σε γυναικεία χέρια" όπως είπε ενώ στη συνέχεια κάνοντας και απολογισμό του έργου της τα τελευταία 3,5 χρόνια υποσχέθηκε ότι από τη νέα της θέση αυτή της υφυπουργού Εθνικής Άμυνας θα συνεχίσει τον αγώνα της για τη διεθνή αναβάθμιση της Μακεδονίας και τη Θράκης.
Κλείνοντας την ομιλία της είπε «ζήτω η Μακεδονία» και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να κάνουν το ίδιο.



Το πρόσωπο των ημερών η πρώην υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, η Κατερίνα Νοτοπούλου που αύριο θα υποδεχτεί τον Αλέξη Τσίπρα και τους παραγωγικούς φορείς στη σύσκεψη που θα γίνει στο υπουργείο, ως υπουργός Μακεδονίας Θράκης δεν μπορούσε να κρύψει το τρακ της. Ευχαρίστησε την προκάτοχό της αλλά και τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη, υποσχέθηκε πως "η Μακεδονία και η Θράκη θα γίνουν πρωτοπόρες στην ανάπτυξη μακριά από τις πολιτικές του παρελθόντος που καθήλωσαν τη Θεσσαλονίκη" και υπογράμμισε ότι θα πολεμήσει για "κοινωνική δικαιοσύνη και στήριξη των παραγωγικών μονάδων". Προς το τέλος της ομιλίας της μάλιστα όταν κόμπιασε απολογήθηκε λέγοντας πως "δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοια".

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: