31.8.18

Στην Αθήνα ο Παϊρόζ συνοδευόμενος από τον Ρέστη...

Στην Αθήνα ο Παϊρόζ συνοδευόμενος από τον Ρέστη (pic)Στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον Βίκτωρα Ρέστη βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

O...
Ταϊλανδός επιχειρηματίας βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής στη χώρα μας προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο που αναμένεται και να φέρει και οριστικές εξελίξεις στο θέμα της αλλαγής σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πλέον, αυτό που αναμένεται είναι η πλευρά Παϊρόζ να βάλει τα χρήματα στην ΑΜΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ σε ένα βάθος τριών εβδομάδων έτσι ώστε η ομάδα να περάσει στα χέρια του. Άλλωστε, όλα τα βήματα που απαιτούνταν να γίνουν από την πλευρά του νυν μεγαλομετόχου έχουν γίνει και πλέον το «μπαλάκι» είναι στα χέρια του Παϊρόζ.

Ο Ταϊλανδός ήρθε στην Ελλάδα μέσω Κωνσταντινούπολης και όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία που τραβήχτηκε στο αεροδρόμιο της Πόλης συνοδευόταν από τον Βίκτωρα Ρέστη.

Σημειώνεται πως ο Βίκτωρας Ρέστης αναμένεται να είναι μεταξύ αυτών που θα χρηματοδοτήσουν τον Παναθηναϊκό εφόσον ολοκληρωθεί η μεταβίβαση της πράσινης ΠΑΕ...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: