20.8.18

Ο Μιχαλολιάκος σε ρόλο Μπαρμπαρούση...

Αυτή τη φορά ο Ν. Μιχαλολιάκος και ο στενός πυρήνας της ηγεσίας της ναζιστικής οργάνωσης ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Ούτε λίγο ούτε πολύ, επιτίθενται στους...
δύο στρατιωτικούς που μόλις απελευθερώθηκαν από τις τουρκικές φυλακές, ζητούν να περάσουν στρατοδικείο και καλούν τους δικούς τους ανθρώπους στο στράτευμα, σε ανάλογη περίπτωση, να πυροβολήσουν τους Τούρκους στρατιώτες.

Oλα αυτά σε ένα κείμενο που δημοσίευσαν στην ιστοσελίδα τους την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, με τίτλο «Οχι στη “φιέστα” των ραγιάδων».

Το κείμενο είναι ανυπόγραφο, σημάδι ότι προέρχεται από τον ίδιο τον Aρχηγό και απευθύνεται στους αναγνώστες ως «συναγωνιστές».

Ολοι οι Ελληνες ενώθηκαν σ’ αυτό το ζήτημα. Ολοι ένιωσαν ικανοποίηση με τον τερματισμό της ομηρίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και την ανακούφιση για την αποκλιμάκωση της έντασης στις σχέσεις με την Τουρκία.

Μπορεί ο ένας να απέδιδε τη θετική εξέλιξη στους διπλωματικούς χειρισμούς της κυβέρνησης και ο άλλος στην παρέμβαση της Παναγίας, αλλά δεν βρέθηκε κανείς να καταγγείλει τους δύο ένστολους νέους που πέρασαν αυτή τη δοκιμασία.

Θλιβερή εξαίρεση η Χρυσή Αυγή, που κι αυτή, τις πρώτες ώρες, εμφανίστηκε να συμπλέει με το γενικό κλίμα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ...

Δημήτρης Ψαρράς

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: