17.8.18

Το αντάρτικο πόλης ξεκινά από τον Αϊβαλιώτη...

Σβήσε και εσύ μία πινακίδα της ΠΓΔΜ...

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντίστασης στο διεθνές κατεστημένο, στον πολυσύνθετο ιστό των διεθνών σχέσεων, στην...
πολυπλοκότητα των πολιτικών συσχετισμών που διαμορφώνουν το κοινωνικό γίγνεσθαι. Και ο Κώστας Αϊβαλιώτης ξέρει να δείχνει τον δρόμο. Με μασημένες τσίχλες μεν, αλλά ο δρόμος είναι δρόμος.

Σε μία σπουδαία κίνηση λοιπόν προκειμένου να αντισταθεί στη συμφωνία που πέτυχε η ελληνική κυβέρνηση με την αντίστοιχη της ΠΓΔΜ, ο πρώην βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού έφτυσε με αυταπάρνηση την τσίχλα που μασούσε και την κόλλησε σε πινακίδα αυτοκινήτου με σκοπιανές πινακίδες.

«Ναι, εγώ φαίνομαι στο βίντεο που παίξαμε στο ΑΡΤ να καλύπτω με τσίχλα την αναγραφή “ΜΚ” ( “MAKEDONIJA”) σε σκοπιανό αριθμό κυκλοφορίας. Εγώ το έκανα και θα το ξανακάνω», δήλωσε μετά παρρησίας ο Αϊβαλιώτης στο Twitter, δίνοντας το σύνθημα για μαζικό αντάρτικο μέσω τσίχλας.

«Θα συνεχίσω εγώ και η ομάδα μου να σβήνουμε τα διακριτικά “ΜΚ” από κάθε σκοπιανό όχημα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και θα κράζω από την τηλεόραση τις Ελληνικές αρχές που δεν εφαρμόζουν τον νόμο και αφήνουν να κυκλοφορούν οι σκοπιανοί με τα διακριτικά “ΜΚ” στην Ελλάδα», έγραψε...



altsantiri.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: