12.8.18

Επιμένει για Παπαχρήστου ο Κυρίτσης: Έκανε λάθος ο Τσίπρας...


Video

Σταθερός όσον αφορά τη θέση που εξέφρασε σε χθεσινή του ανάρτηση στο twitter όπου χαρακτήρισε "κακή επιλογή" τα συγχαρητήρια Τσίπρα στη Βούλα Παπαχρήστου, εμφανίστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο epsilontv, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης.

Ο κ. Κυρίτσης ανέφερε ότι...
"μετά από μια τόσο μεγάλη χοντράδα (αναφερόμενος στο παλαιότερο ρατσιστικό tweet της Βούλας Παπαχρήστου, το οποίο της είχε κοστίσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου "«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα… Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου… θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!»), θα περίμενα να έχει αναλάβει μια ενεργό δράση προς την αντίθετη κατεύθυνση, αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο".

"Το ίδιο θα λέγατε και για έναν κομμουνιστή;», ερωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Κυρίτσης για να απαντήσει με έκπληξη: "Τι εννοείται; Ο ρατσισμός δεν είναι μια πολιτική ιδεολογία, είναι κάτι που στην Ελλάδα διώκεται, από τον ΟΗΕ υπάρχει και η παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, δεν έχει να κάνει με έναν κομμουνιστή ή με έναν μη-κομμουνιστή, αυτό είναι θέμα αυτόνομο".

Όσον αφορά το αν ο αθλητισμός και οι απόψεις είναι διαχωρισμένες, τόνισε: "Δεν ισχύει στην πραγματικότητα αυτό διότι ο αθλητισμός πηγαίνει μαζί με το ήθος και με αυτό που έχεις να βγάλεις προς τα έξω γιατί είσαι πρότυπο. Αν το πρότυπο εκτρέπεται σε τέτοιου είδους σχόλια δημιουργούνται προβλήματα".

Δείτε το σχετικό video:

Δεν υπάρχουν σχόλια: