29.8.18

Πατούλης κατά Δούρου...


Επίθεση στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις της για τους χειρισμούς στις πυρκαγιές της Αττικής στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι: «Προκαλεί τους πολίτες...
της Αττικής η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με τα όσα λέει σχετικά με τις ευθύνες που έχει προσωπικά η ίδια όσον αφορά τους χειρισμούς της στη διαχείριση κρίσιμων περιστατικών και ζητημάτων, με κορυφαίο την πρόσφατη καταστροφή στο Μάτι».

Ο κ. Πατούλης καταγγέλλει την κ. Δούρου ότι «τώρα που θα κληθεί από τον εισαγγελέα να απολογηθεί για τις δικές της ευθύνες κι ανεπάρκειες, όπως έγινε και στην περίπτωση της Μάνδρας, αναζητά σωσίβιο σωτηρίας ρίχνοντας ευθύνες αλλού».

Επίσης, υπογραμμίζει πως «το ίδιο συνέβη και στις πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής και την απώλεια 20 ανθρώπινων ζωών. Της έφταιγε ο δασάρχης και όχι η αδυναμία της να προωθήσει έγκαιρα τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα. Της έφταιγαν οι ιδιοκτήτες των αυθαιρέτων, ξεχνώντας ότι δικά της στελέχη, όπως ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, αλλά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν αυτοί που πρωτοστάτησαν στις κινητοποιήσεις σε άλλες περιπτώσεις, όπως π.χ. για να αποτραπεί το γκρέμισμα αυθαίρετων κτισμάτων από το ρέμα στην περιοχή του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: