5.8.18

Το έσκασαν από το ΚΑΠΗ...


...για να πάνε σε heavy metal φεστιβάλ...

Το Wacken Open Air Festival ίσως είναι το μεγαλύτερο heavy metal φεστιβάλ στον κόσμο, αλλά σίγουρα παραμένει το...
μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων διαφόρων ηλικιών συρρέουν βορειοδυτικά του Αμβούργου για την μεγάλη γιορτή της σκληρής μουσικής.

Τη μοναδική heavy metal εμπειρία θέλησαν να ζήσουν και δύο ηλικιωμένοι, οι οποίοι «δραπέτευσαν» από τον οίκο ευγηρίας όπου φιλοξενούνταν και εντοπίστηκαν στο Wacken Open Air.

Η διεύθυνση του οίκου ενημέρωσε, την Παρασκευή, την αστυνομία πως οι δύο ηλικιωμένοι απουσίαζαν από του χώρους του ιδρύματος.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Αρχές με την αστυνομία να εντοπίζει τους δύο... δραπέτες στον χώρο του Wacken Open Air στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι ηλικιωμένοι μεταλάδες αρνήθηκαν να επιστρέψουν στον οίκο ευγηρίας (σ.σ. το φεστιβάλ είχε ακόμη μία ημέρα δράσης), όμως τελικά η αστυνομία τους έβαλε σε ένα ταξί και, με τη συνοδεία περιπολικού, επέστρεψαν στον οίκο ευγηρίας.

Για την ιστορία φέτος στο Wacke Open Air συμμετείχαν ονόματα όπως  Judas Priest,  Danzig,  In Flames, Running Wild, Arch Enemy,  Hatebreed.

Η 29η βερσιόν του θρυλικού φεστιβάλ ήταν, φυσικά, sold out με τους διοργανωτές να υπολογίζουν ότι στο Wacken βρέθηκαν περισσότεροι από 75.000 θεατές.

efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: