10.8.18

Προχωράει στην ΑΜΚ ο Αλαφούζος...

Έτοιμος να προχωρήσει άμεσα στην κάλυψη της τρέχουσας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου των 20 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται να είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Εξελίξεις αναμένονται το...
προσεχές διάστημα σε ό,τι αφορά την αλλαγή ιδιοκτησίας στο Τριφύλλι. Ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει να προχωρήσει άμεσα στην κάλυψη της τρέχουσας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου των 20 εκατ. ευρώ που λήγει στις 23 Αυγούστου όπως αναφέρει το "Έθνος". 

Συγκεκριμένα πρόκειται να καταβάλει στον λογαριασμό της ΠΑΕ ένα ποσό που -μαζί με τα 2,2 εκατ. ευρώ που έχουν ήδη μπει- θα φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ, ενώ θα πάρει πάνω του και το ομολογιακό δάνειο ύψους 5 εκατ. ευρώ, οι όροι του οποίοι είναι προγραμματισμένο να αλλάξουν στη Γ.Σ. της 22ας Αυγούστου.

Παράλληλα σε Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες είναι πιθανό να αποφασιστεί και νέα ΑΜΚ, η οποία θα είναι "φωτογραφική" για την είσοδο του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ στην ΠΑΕ. Επειδή ωστόσο θα απαιτηθεί χρόνος, μέχρι να "περάσει" ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας και η "Pan Asia" από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η πλευρά Αλαφούζου προγραμματίζει να υπογράψει μαζί τους ένα σύμφωνο "ελέγχου" των μετοχών...

sdna.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: