31.8.18

«Ψεύτικες οι γνωματεύσεις για την αποφυλάκιση Φλώρου»...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παντελώς πλαστές είναι οι ιατρικές «γνωματεύσεις» της αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου, όπως προκύπτουν από σχετικό έγγραφο του Ευαγγελισμού και συγκεκριμένα της...
διοικήτριας του Ευαγγελισμού Π. Γκουλάκη - Μητσάκη.

Όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο, η γιατρός που έβαλε υπογραφή στη σχετική γνωμάτευση δεν υπήρξε καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της στον Ευαγγελισμό, ιατρός κλάδου ΕΣΥ, με αποτέλεσμα η σφραγίδα της να είναι «ανυπόστατη», ενώ επιπρόσθετα  δεν υπήρξε καμία υπογραφή του επιστημονικά υπεύθυνου «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ» ή του καθηγητή της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας.

Σημαντικό, είναι επίσης το γεγονός, πως τα αποτελέσματα της μελέτης δεν συνοδεύονται και από το θεραπευτικό κομμάτι της μελέτης c-pap, κάτι που είναι απαραίτητο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Παράλληλα, δεν υπάρχει καμία ιατρική βεβαίωση για ΚΕΠΑ υπογεγραμμένη από τον επιστημονικά υπεύθυνο του εργαστηρίου μελέτης ύπνου. 



Αναλυτικά το έγγραφο: 

Από Νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ προς ΕΦΚΑ

ΘΕΜΑ: Παροχή στοιχείων

Σε συνέχεια του υπ’ αριθμός…. Εγγράφου μας και στα πλαίσια διερεύνησης των αναφερομένων στα υπ’ αριθμόν(…) έγγραφα που μας αποστείλατε, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

Α Όπως προκύπτει από τα τηρούμενα στην υπηρεσία μας στοιχεία η κυρίας Λάμπρου Καλλιρρόη του Κωνσταντίνου, ιατρός-πνευμονολόγος με γνωστικό αντικείμενο πνευμονολία-διαταραχές του ύπνου τοποθετήθηκε στην Α κλινική εντατικής θεραπείας ως πανεπιστημιακή υπότροφος σε εφαρμογή του υπ αριθμόν (…)

Σημειώνουμε ότι η ως άνω αναφερόμενη ιατρός δεν υπήρξε καθόλη τη διάρκεια της παραμονής της στον Ευαγγελισμό, ιατρός κλάδου ΕΣΥ και ως εκ τούτου η σφραγίδα της στο έγγραφο ΑΠΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ «ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ ΚΕΘ» είναι ανυπόστατη.

Επιπρόσθετα το ανώτερο έγγραφο δεν φέρει την υπογραφή του επιστημονικά υπεύθυνου του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ ή του καθηγητή της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας.

Β Το ως άνω έγγραφο αποτελεσμάτων μελέτης ύπνου δεν συνοδεύεται και από το θεραπευτικό κομμάτι της μελέτης c-pap.

Γ Δεν υπάρχει ιατρική βεβαίωση-γνωμάτευση για ΚΕΠΑ υπογεγραμμένη από τον επιστημονικά υπεύθυνο του εργαστηρίου μελέτης ύπνου ή του καθηγητή κλινικής εντατικής θεραπείας.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΓΝΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ – ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ»

Π. Γκουλάκη – Μητσάκη

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: