2.8.18

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ...

...αν αποκλείσει τη Σπαρτάκ!...

Ο ΠΑΟΚ πέρασε άνετα τη Βασιλεία και κοιτάζει την Σπάρτακ Μόσχας και ακόμα πιο μακριά. Οι πιθανοί αντίπαλοι του σε...
περίπτωση που προκριθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και ο αστερίσκος.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά την πολύ μεγάλη πρόκριση επί της Βασιλείας βρίσκεται στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και δύο «στροφές» πριν τον μεγάλο στόχο των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ ο ΠΑΟΚ και θέλει να κουνήσει σεντόνι στην Τούμπα.

Για να ακουστεί ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ από τα μεγάφωνα της Τούμπας σε ματς ομίλων ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αφήσει εκτός συνέχειας αρχικά την Σπαρτάκ Μόσχας και εν συνεχεία μία ακόμα ομάδα στα πλέι οφ. Η ομάδα αυτή θα γίνει γνωστή πριν τα δύο ματς με τους Ρώσους καθώς η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας.

Στη Νιόν, λοιπόν, την Δευτέρα ο ΠΑΟΚ θα μάθει πριν από τα ματς με τη Σπάρτακ Μόσχας ποιοι θα είναι οι πιθανοί αντίπαλοι  του σε περίπτωση πρόκρισης. Τα κουκιά είναι μετρημένα! Ο πιθανός αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα προκύψει από τον νικητή είτε του ζευγαριού Μπενφίκα – Φενερμπαχτσέ είτε του Ντιναμό Κιέβου – Σλάβια Πράγας.

Να σημειώσουμε πως μαζί με τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας στους ανίσχυρους θα βρίσκεται ο νικητής του ζευγαριού Άγιαξ – Σταντάρ Λιέγης. Η σειρά των εδρών θα γίνει γνωστή επίσης μέσω της κλήρωσης.

Βεβαίως θα έλεγε κανείς πως ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα στους δευτεραθλητές Ουκρανίας και Τσεχίας φαντάζει ως καλύτερη επιλογή σε σχέση με εκείνο των Πορτογάλων και των Τούρκων με την υποσημείωση πάντα πως η Ντιναμό Κιέβου βρίσκεται σε φουλ δράση μιας και το εγχώριο πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη.

Ο αστερίσκος με Ρώσους και Ουκρανούς

Πρέπει να σημειώσουμε πως μέχρι και την περσινή σεζόν η UEFA απέφευγε να τεθούν αντιμέτωπες ομάδες από τη Ρωσία και την Ουκρανία. Έτσι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ουσιαστικά... ορισμός αντιπάλου για τον ΠΑΟΚ ή την Σπαρτάκ με Μπενφίκα η Φενέρ.

Πάντως, για την ώρα στον Δικέφαλο του Βορρά δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση και είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες μπορεί ακόμα και στην κλήρωση της Δευτέρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: