4.8.18

"...σαν τρολ στα social media..."...


"Το σύνολο των μηχανισμών του κράτους (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Περιφέρεια, Δήμοι, υγειονομικές δομές) λειτούργησε αποτελεσματικά", λέει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ο Παύλος Πολάκης, αναφέροντας ως παράδειγμα την...
εκκένωση οικισμού με 13.500 ανθρώπους, που όπως όλοι γνωρίζουμε εκκενώθηκε με το εμπνευσμένο "σχέδιο" "ο σώζων εαυτόν σωθείτο" και "όπου φύγει, φύγει". Και το κυνικό κεράσι στην τούρτα της δήλωσής του είναι ότι όλα πήγαν καλά, "αλλά ο τελικός αριθμός των θυμάτων θολώνει την εικόνα"
Μέχρι σήμερα γνώριζα ότι ο Πολάκης δεν έχει καμία απολύτως αίσθηση του ότι όταν έχεις θεσμικό ρόλο δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι σαν τρολ στα social media, προσφεύγοντας συχνά σε "τσαμπουκάδες" γυμνασιακού επιπέδου. Η σημερινή του δήλωση δείχνει ότι ακόμα και σε μία εξαιρετικά τραγική στιγμή η μόνη επιλογή που νοιώθει ότι έχει ως πολιτικός είναι να ωραιοποιεί μια κατάσταση, την οποία γνωρίζουν οι πάντες. Η μόνη επιλογή η μόνη στάση ενός πολιτικού απέναντι σε μία τραγωδία είναι το "Βούλωσέ το και δούλευε". Κι όταν μιλάει για τους νεκρούς το μόνο που οφείλει να κάνει είναι να κατεβάζει το κεφάλι. Και να μην τους αντιμετωπίζει σαν μία "θολούρα" που του χαλά το επικοινωνιακό του "όραμα". Ήμαρτον πια!


Δημητρης Σουλτας (FB)

Δεν υπάρχουν σχόλια: