16.8.18

To plan b του Αλαφούζου...

...αν χαλάσει του Πιεμπονγκσάντ...

Μπορεί να θεωρείται δεδομένη η αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό, με την είσοδο του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, ωστόσο ο...
Γιάννης Αλαφούζος έχει έτοιμο και plan b, σε περίπτωση που χαλάσει το deal.

Θέμα ημερών αποτελεί όπως όλα δείχνουν η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της "πράσινης" ΠΑΕ από τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και το fund που εκπροσωπεί. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος εκφράζει σιγουριά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ωστόσο έχει φροντίσει να προετοιμαστεί και για το χειρότερο σενάριο, όπως αναφέρει η "Live Sport", να κάνει δηλαδή νέα μεταβολή ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας και η ΠΑΕ να παραμείνει στα χέρια του "Mr ΣΚΑΪ". 

Σε αυτή την περίπτωση ο εφοπλιστής θα συνεχίσει με "σφιχτό" μπάτζετ και θα επιχειρήσει να μειώσει κι άλλο τα χρέη του Τριφυλλιού, ώστε να κάνει το κλαμπ πιο ελκυστικό για τον επόμενο. 

Βέβαια ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν δεδομένα καταστροφικό για τον Παναθηναϊκό, καθώς ήδη ο κόσμος της ομάδας βρίσκεται στα... κάγκελα με τις μέχρι στιγμής κινήσεις του Αλαφούζου, που έφεραν τον σύλλογο ένα βήμα πριν τη διάλυση. Ενδεικτικό άλλωστε είναι πως η διοίκηση των "πρασίνων" αποφάσισε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το φιλικό με τον Λεβαδειακό, υπό τον φόβο πιθανών αντιδράσεων. 

Εκτός αυτού όμως η νέα δραστική μείωση δαπανών θα σημάνει φυσικά και νέο σοκ στον πολύπαθο οργανισμό του Παναθηναϊκού, που ήδη σήμερα κρατιέται στη ζωή με τα... σωληνάκια, έχοντας ρόστερ "εκτάκτου ανάγκης"...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: