22.8.18

Επανέλαβε το twitter ο Ελεύθερος Τύπος...


Το διαδίκτυο κλέβει τη δουλειά στους "τιτλάδες" των εφημερίδων: συντάκτες ύλης, αρχισυντάκτες, διευθυντές. Πριν από τα σόσιαλ ο...
έξυπνος τίτλος και το λογοπαίγνιο αιφνιδίαζαν τον αναγνώστη. 

"Ωραίος" λέγαμε το πρωί διαβάζοντάς τον στο περίπτερο ή στο γραφείο. Τώρα μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να πούμε "κλεμμένος" και ας πρόκειται για σύμπτωση. Αυτό συμβαίνει και με τον σημερινό τίτλο στο πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου για το διάγγελμα του Τσίπρα στην Ιθάκη: "ΠαραμΙΘΑΚΙ", γράφει. 

Τον λες έξυπνο αλλά και "παιγμένο". Γιατί πολύ χρησιμοποιήθηκε απο το μεσημέρι της Τρίτης στο twitter, κυρίως, αλλά και στο fb. Ο Ε.Τ. δεν απέφυγε την επανάληψη είτε γιατί εκείνος που εμπνεύσθηκε τον τίτλο και το επιτελείο του δεν είχαν μπει στα σόσιαλ και δεν τον ήξεραν είτε τον ήξεραν και δεν τους ενδιέφερε η πρωτοτυπία.

Πάντως, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας υπάρχει θέμα με τίτλο "#ΠαραμΙΘΑΚΗ: Τα σχόλια στο Twitter για το διάγγελμα Τσίπρα" και υπέρτιτλο "Καυστικές απαντήσεις", με ώρα ανάρτησης 14:03 χθες. Στο δημοσίευμα είχαν επιλεγεί πολλά χιουμοριστικά σχόλια και η πλειοψηφία τους ήταν με hashtag #ΠαραμΙΘΑΚΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: