16.9.18

Απαράδεκτες χειρονομίες Πασχαλάκη...

 ...στην κερκίδα του ΟΦΗ...
Δευτερόλεπτα αφότου ο Μάτος έβαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά, ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου Αλέξανδρος Πασχαλάκης αντί να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του ή τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ήταν στο γήπεδο, προτίμησε να...
γυρίσει προς την κερκίδα του ΟΦΗ και να προκαλέσει αναταραχή σε όλο το γήπεδο.

Ο υψηλόσωμος πορτιέρο αφού έκανε χειρονομίες απηύθυνε και υβριστικά σχόλια προς τον κόσμο, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν είχε προηγηθεί κάτι νωρίτερα, με τον Πασχαλάκη να συνοδεύεται στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα από τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Ο διαιτητής του αγώνα δεν είδε κάτι, αλλά ενημερώθηκε από τον 4ο χωρίς όμως να δείξει κάποια κάρτα, ενώ στο τέλος του αγώνα ο ποδοσφαιριστής αφού αρχικά πήγε προς την κερκίδα των Κρητικών ζητώντας συγνώμη, στη συνέχεια το έκανε και δημόσια με τις δηλώσεις του στη NOVA.


«Η ένταση ήταν μεγάλη. Είχαμε πετύχει το δεύτερο γκολ, κάναμε την ανατροπή σε ένα κομβικό σημείο. Ήταν η αποφόρτιση, ήταν το ξέσπασμα της στιγμής. Το ποδόσφαιρο μας ενώνει. Ότι και να γίνεται στο τέλος δίνουμε τα χέρια. Οι οπαδοί των δύο ομάδων ήταν εξαιρετικοί και δημιούργησαν μία όμορφη ατμόσφαιρα», είπε χαρακτηριστικά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα γλιτώσει την καμπάνα.

Ο Πασχαλάκης κινδυνεύει με ποινή μίας αγωνιστικής (μίνιμουμ) για ανάρμοστη διαγωγή σε θεατές, εφόσον υπάρχει παρέμβαση από τον αθλητικό εισαγγελέα ή εφόσον προκύψει καταγγελία από την ΠΑΕ ΟΦΗ.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: