27.9.18

«Έσκασε» κολόνα της ΔΕΗ στη Ραφήνα...

 ...λόγω της κακοκαιρίας (BINTEO).
Εκατοντάδες περιοχές χωρίς ρεύμα...
Περισσότερες από 580 κλήσεις, από χθες το πρωί έως αυτή την ώρα, έχει δεχθεί από όλες σχεδόν τις περιοχές της Αττικής για πτώσεις δένδρων και...
αφαιρέσεις αντικειμένων, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν. 
 Χαρακτηριστικό παράδειγμα των δυνατών ανέμων που πνέουν αποτελεί το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει μια κολόνα της ΔΕΗ στην περιοχή της Ραφήνας, συγκεκριμένα στο Μπλε Λιμανάκι, η οποία πετούσε σπινθήρες σε μεγάλη απόσταση. 
Σύμφωνα με το irafina.gr, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης, στην συμβολή των οδών Καβουνίδου και Προποντίδος.
 Δείτε το βίντεο:


"Black out"

Χωρίς ρεύμα έμειναν τις τελευταίες ώρες λόγω της κακοκαιρίας πολλές περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στην Πεντέλη, τα Βριλήσια σε μεγάλο τμήμα της Παλλήνης την Αγία Παρασκευή, το Λαγονήσι, τη Σαρωνίδα, τον Γέρακα, την Κάτω Κηφισιά, το Καπανδρίτι και τον Άγιο Στέφανο.


Λόγω της κακοκαιρίας, στο σκοτάδι έχουν βυθιστεί και τέσσερα χωριά των Κυθήρων.

Χωρίς ρεύμα έμεινε το απόγευμα και για δύο ώρες η Ύδρα. Η βλάβη αποκαταστάθηκε περίπου στις 8.00μ.μ.

Στο σκοτάδι τουριστικές περιοχές των Χανίων

Χωρίς ρεύμα είναι πολλές περιοχές του Βόρειου Οδικού 'Αξονα στο νομό Χανίων από απροσδιόριστη, μέχρι στιγμής, βλάβη σε υποσταθμό της ΔΕΗ. Στο σκοτάδι είναι περιοχές από το Σταλό μέχρι και πέρα Πλατανιά καθώς και περιοχές του κάμπου των Χανίων, στη Σούδα αλλά και στο κέντρο της πόλης, όπως η Χαλέπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: