24.9.18

Δεν υπάρχει τελικό πόρισμα, αλλά...


Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας Ζακ Κωστόπουλου (BINTEO).

-Διευκρινίσεις από τον ιατροδικαστή Τσαντίρη...
Την ώρα που οι ιατροδικαστές δεν μπορούν να πουν με ακρίβεια πώς επήλθε ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου, η δικηγόρος της οικογένειάς του δηλώνει πως διαπιστώθηκε..
εγκεφαλικό οίδημα στον 33χρονο, όταν μεταφέρθηκε (νεκρός) στο νοσοκομείο.

Η δικηγόρος Άννυ Παπαρούσου σε δηλώσεις που έκανε στο Omnia TV επεσήμανε ότι ακόμα δεν υπάρχει τελικό πόρισμα, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Παράλληλα, η Άννυ Παπαρούσου αναφέρεται και στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, στην οποία δεν καταγράφεται πουθενά το περιστατικό της κτηνώδους ομαδικής επίθεσης που δέχτηκε ο τραγικός Ζακ.

Δείτε τις δηλώσεις της Άννυς Παπαρούσου:



Διευκρινίσεις από Τσαντίρη

«Απροσδιόριστη αιτία του θανάτου ιατροδικαστικώς, εννοούμε ότι δεν διαπιστώθηκε μακροσκοπικώς προφανής αιτία του θανάτου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον διενεργήθη δειγματοληψία οργάνων και βιολογικών υγρών για περαιτέρω εξετάσεις -τοξικολογικές και ιστολογικές.

Από την νεκροψία ο θανών έφερε επί του σώματός του πολλαπλές κακώσεις και κυρίως πολλαπλά θλαστικά τραύματα κεφαλής προφανώς λόγω πολλαπλών πλήξεων αλλά και άκρων από θραύση των τζαμιών.

Το γεγονός ότι μακροσκοπικώς δηλαδή, δια γυμνού οφθαλμού, δεν διαπιστώθηκε θανατηφόρα κάκωση δεν αποκλείει το γεγονός να υφίσταται μικροσκοπικώς και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να αναμένουμε τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου με πλήρη αντικειμενικότητα να γίνει συγκερασμός όλων των στοιχείων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: