23.9.18

Παραδοχή Στουρνάρα για τη μήνυση κατά Βαξεβάνη...


...ότι πίσω από αυτή βρίσκεται η σύζυγός του...

Προς απάντηση των όσων είπε ο δικηγόρος του Κώστα Βαξεβάνη, Γιάννης Μαντζουράνης, σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, έσπευσε ο Γιάννης Στουρνάρας μέσω... κύκλων του, σημειώνοντας πως...
«δεν έχει ζητήσει ποτέ αυτόφωρο για τον Κώστα Βαξεβάνη. Αντίθετα, ο Κώστας Βαξεβάνης έκανε μήνυση με αυτόφωρη διαδικασία για τον Γιάννη Στουρνάρα».

Η εν λόγω δήλωση αποτελεί παραδοχή ότι πίσω από τη μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη βρίσκεται η σύζυγός του, Λίνα Νικολοπούλου. Αλλά επί της ουσίας λέει ψέμματα και αυτό φαίνεται καταφανώς και από σχετικό δημοσίευμα του φιλικού προς το πρόσωπό του, Liberal.

Στη σχετική ανάρτηση που έγινε στις 10 Απριλίου 2017, το liberal.gr γράφει:

«Στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, όπου και συνελήφθη μετά τη μήνυση που έχει υποβάλει εναντίον του η σύζυγος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Ο Κώστας Βαξεβάνης κρατείται αυτή την ώρα στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Νωρίτερα, η Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, κατέθεσε σε βάρος του δημοσιογράφου, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, στο πλαίσιο του αυτόφωρου

Η υπόθεση αφορά κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento, που ισχυρίζεται ότι η διαφημιστική εταιρεία της κ. Νικολοπούλου αναλαμβάνει δουλειές από φαρμακευτικές εταιρείες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: